μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

IE8 πρόβλημα υπερ-σύνδεσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιουν. 2009, 14:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default IE8 πρόβλημα υπερ-σύνδεσης

Γεια σου,
ο υπολογιστής μου δεν είχε λειτουργία μέχρι πρόσφατα spec και Σκέφτηκα ότι ίσως να είναι μόνο ένα ζήτημα ασφαλείας. Ωστόσο, έχω περάσει από τον υπολογιστή και όλα τα κακόβουλα προγράμματα έχει πλέον απομακρυνθεί. Ωστόσο, έχω ακόμη ένα πρόβλημα με το Internet Explorer. Όταν κάνω κλικ σε μια υπερ-σύνδεση σε μια ιστοσελίδα, ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει, αλλά η σελίδα δεν θα φορτωθεί (δεν εμφανίζεται το μήνυμα, απλώς διαμένει φόρτωσης). Είμαι χρησιμοποιώντας IE8, αλλά είχε το ίδιο πρόβλημα με IE7. Έχω έχοντας το πρόβλημα για 3 μήνες περίπου. ΑΠ μου προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Είχα χρησιμοποιούν firefox, αλλά τώρα έχουν unistalled αυτό, δεν είχα παρατηρήσει ένα παρόμοιο θέμα με το Firefox.

Στο διαδίκτυο επιλογές μου επέτρεψαν καρτέλες περιήγηση, και που IE μου ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Θα ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε assisstance με την οποία θα μπορούσατε να μου.

Ευχαριστώ
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η δικτυακή πύλη εκκίνησης μέχρι πρόβλημα - Δεν TPM TPM ή έχει πρόβλημα rajank Laptops, Κινητά & PDA 0 17 Ιουν 2009 22:35
Απλές (;) υπερ-σύνδεσης πρόβλημα σε Word2003 johnaast Office Suites & Εφαρμογές 1 13 Ιουν 2009 17:11
Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) amyreaney Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 10 Ιουν 2009 17:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.