manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 14:23
Novi član grupe

Bok,
mom računalu nije pokrenut spec. do nedavno, a ja mislio to može samo biti sigurnosni problem. Međutim, ja sam prošla računalo zlonamjernih programa i sve je sada uklonjen. Međutim, ja još uvijek imaju problema sa svojim Internet Explorer. Našto JA kliknite na hipervezu na web stranici, Otvorit će se novi prozor, ali je neće učitati stranicu (ne pojavljuje se poruka, to ostaje samo učitava). Ja sam koristeći IE8, ali je imao isti problem sa IE7. Imam bio vlasništvo problem oko 3 mjeseca. IE je moj zadani preglednik. Sam bio koristeći krijesnica, ali sada unistalled ovo sam primjetio nije sličan problem sa krijesnica.

U Internet options sam omogućeno kartica pregledavanja i IE postavljen kao zadani preglednik.

Ja bih bio zahvalan za bilo kakvu pomoć s kojima bi mogao dati meni.

Hvala
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.