פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

IE8 Hyperlink בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 18 יוני 2009, 14:23
קבוצת חברות חדשות

Default IE8 Hyperlink בעיה

הי,
המחשב שלי לא היה להופיע עד לאחרונה spec ואני רק חשבתי שזה עשוי להיות בעיה ביטחונית. עם זאת, יש לי דרך המחשב נעלם, וכל תוכנה זדונית יש כעת הוסרו. עם זאת, עדיין יש לי בעיה עם Internet Explorer. כאשר אני לחץ על hyperlink בדף אינטרנט, חלון חדש ייפתח, אבל לא את הדף לטעון (לא תופיע ההודעה, זה פשוט נשאר טוען). אני משתמש ב IE8, אבל היה את אותה בעיה עם IE7. אני כבר נתקל בבעיה בערך 3 חודשים. IE הוא דפדפן ברירת המחדל שלי. הייתי משתמש ב-Firefox, אבל עכשיו יש unistalled זה, אני לא שם לב בעיה דומה עם Firefox.

ב-Internet אפשרויות יש לי מופעלת tabbed הגלישה, ולהגדיר את IE בתור דפדפן ברירת המחדל שלי.

אהיה אסיר תודה לכל assisstance שבה תוכל לספק לי.

תודה
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה rajank מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 -17 יוני 2009 22:35
פשוט (?) Hyperlink בעיה ב Word2003 johnaast חבילות Office & Applications 1 13 יוני 2009 17:11
האם זה של ספק האינטרנט או בנתב הבעיה (יתכן גם מודם הבעיה?) amyreaney רישות, מודמים & VoIP 0 -10 יוני 2009 17:24
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.