menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

IE8 Hyperlink problém

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 14:23
Nový člen skupiny

Nazdar,
môj počítač nebol spustený až spec a nedávno som si myslel, že by mohol byť len bezpečnostný problém. Avšak, som preč cez počítač a všetky malware je teraz odstránené. Napriek tomu som ešte problém s mojím internet explorer. Keď kliknem na odkaz na webovú stránku, nové okno sa otvorí, ale stránka nebude zaťaženie (žiadna správa sa objaví, len pobyty nakládky). Já používám IE8, ale mali rovnaký problém s IE7. Bol som s problémom asi 3 mesiace. IE je môj predvolený prehliadač. Musel som používal Firefox, ale teraz unistalled to som nemal zaznamenali podobný problém s firefox.

V Možnosti Internetu mám zapnuté tabbed browsing a nastaviť IE ako predvolený prehliadač.

Bol by som vďačný za akúkoľvek assisstance, s ktorými by ste mi mohol poskytnúť.

Vďaka
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.