менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

IE8 гіперпосилання проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 14:23
Нові члени групи

Default IE8 гіперпосилання проблема

Привіт,
мій комп'ютер не був підбіг до Spec недавно, і я думав, це може бути лише питанням безпеки. Тим не менше, я пройшов через комп'ютер і всіх видів шкідливих програм тепер вилучені. Тим не менше, я як і раніше, є проблеми з моїм Internet Explorer. Коли я натискаю на посилання на веб-сторінці, відкриється нове вікно, але сторінка не завантажується (не з'являється повідомлення, він просто залишається навантаження). Я використовую IE8, але та ж проблема з IE7. Я був з проблемою близько 3 місяців. IE це браузер за замовчуванням. Я використовую Firefox, але тепер unistalled цьому, я не помітив, аналогічні проблеми з Firefox.

У Internet Options я включений вкладками, а також встановити IE як браузер за замовчуванням.

Я був би вдячний за будь-які assisstance, з якими Ви могли б надати мені.

Спасибо
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.