![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Vista Home Premium z dodatkiem SP2. I kliknij, aby przejść ie8 przeglądarki i nie może się połączyć ekranie. I hit zdiagnozować problem, a następnie anulowania i stronie głównej pojawia się za każdym razem i wprowadzić ie8. jest to irytujące, a jeśli jej robi mi to ja pewnie nie jestem sam. Pls help. thx |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Slow startowego w systemie Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Windows Operating Systems | 12 | 20 marca 2009 12:25 |
| Problem instalacja Vista Home Premium | jimbeis462 | Windows Operating Systems | 4 | 9 październik 2008 00:17 |
| Norton 360 - Vista Home Premium - Wireless Problem | prawleprovi | Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa | 2 | 6 maja 2008 09:48 |
| Ile miejsca HDD mogę partycji Vista Home Premium 64 bit? | Compasky | Windows Operating Systems | 1 | 28 stycznia 2008 21:54 |
| IE7 nie działa na Vista Home Premium | HistoryGirl | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 8 | 20-te Wrz 2007 11:55 |
| Narzędzia wątku | |
| |