![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Vista Home Premium s balíkom SP2. I kliknite ie8 vstúpiť prehliadača a dostanete sa nemôže pripojiť obrazovku. i zásah diagnostikovať problém a potom zrušiť a mojej domovskej stránky prichádza aj kedykoľvek vstúpiť ie8. je to dráždi a je-li jej robí mi to potom jsem asi nejsem sám. Pls help. thx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomalé spustení na Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Operačné systémy Windows | 12 | 20. marec 2009 12:25 |
| Problém Inštalácia Vista Home Premium | jimbeis462 | Operačné systémy Windows | 4 | 9. október 2008 00:17 |
| Norton 360 - Vista Home Premium - bezdrôtové Problem | prawleprovi | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 6. mája 2008 09:48 |
| Koľko HDD priestor urobiť aj oddiel pre Vista Home Premium 64 bit? | Compasky | Operačné systémy Windows | 1 | 28. január 2008 21:54 |
| IE7 nefunguje na Vista Home Premium | HistoryGirl | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 8 | 20. September 2007 11:55 |
| Thread Tools | |
| |