менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

IE8 проблеми запуску на Vista Home Premium SP2

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 08:12
Нові члени групи

Default IE8 проблеми запуску на Vista Home Premium SP2

У мене Vista Home Premium sp2. Я натискаю ie8 ввести браузер і отримати не вдається підключитися екрані. Я вдарив діагностувати проблему, а потім і скасування моїй домашній сторінці з'являється кожен раз вводити ie8. Це дратує, якщо його і робити це мені то я, ймовірно, не поодинці. PLS HELP. Thx
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Низька завантаження на Windows Vista Home Premium? LegendaryFire Операційні системи Windows 12 20 березня 2009 12:25
Проблеми з встановленням Vista Home Premium jimbeis462 Операційні системи Windows 4 9 жовтня 2008 00:17
Нортон 360 - Vista Home Premium - бездротовий проблеми prawleprovi Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 2 6 травня 2008 09:48
Скільки місця на жорсткому диску я розділ для Vista Home Premium 64 біт? Compasky Операційні системи Windows 1 28 січня 2008 21:54
IE7 не працює на Vista Home Premium HistoryGirl Веб-браузери & FTP-клієнти 8 20 вересня 2007 11:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.