menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Internet / Browser problém

Reply

Thread Nástroje
Old 27. dubna 2008, 11:07
Nový člen skupiny

Default Internet / Browser problém

Nazdar
Používám AOL Broadband, ale dnes ráno jsem se pokusil obnovit staré vytáčeného Wanadoo účtu, ale rozhodla, že bych nechtěl, aby i nadále obnovit účet tak zastavil dosadit ono. Nyní se nemohu dostat k internetu pomocí mého širokopásmového jsem se snažil obnovit systém, ale to se žádný rozdíl. Takže když jsem jít jít start> Internet Explorer to přijde až s Google domovskou stránku, ale když píšu něco hledat to přijde, Forbidden. Co jsem udělal
Děkuji
Phil
Old 28. dubna 2008, 03:01
Dárce Skupina

Default Internet / Browser problém

Možná jste si řekli počítač používat nesprávný účet pro přístup k internetu.

V Internet Exploreru běžte na Nástroje -> Možnosti Internetu. Nebo Ovládací panely -> Možnosti Internetu

Nyní podívejte se na kartu Připojení. Uvidíme, jestli to vypadá dobře.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PS2 prohlížeč problém pennk01 PC a herní konzole 0 5. červen 2009 14:35
Bezdrátový internet připojen til I otevřít prohlížeč Arvind Kushwaha Sítě, Modemy & VoIP 0 28. května 2009 11:44
Všechno zhroutí, když jsem Otevřete Internet Browser ryannathans Obecné Software Chat 4 27 únor 2009 15:24
Browser / Čisté Problém IE & Firefox zetox Webových prohlížečů & FTP Klienti 14 26. února 2008 12:33
Jaký internetový prohlížeč se vám líbí cheesewheels99 Webových prohlížečů & FTP Klienti 28 22. ledna 2008 05:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.