![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Používám AOL Broadband, ale dnes ráno jsem se pokusil obnovit staré vytáčeného Wanadoo účtu, ale rozhodla, že bych nechtěl, aby i nadále obnovit účet tak zastavil dosadit ono. Nyní se nemohu dostat k internetu pomocí mého širokopásmového jsem se snažil obnovit systém, ale to se žádný rozdíl. Takže když jsem jít jít start> Internet Explorer to přijde až s Google domovskou stránku, ale když píšu něco hledat to přijde, Forbidden. Co jsem udělal Děkuji Phil |
|
| |||
| |||
| Možná jste si řekli počítač používat nesprávný účet pro přístup k internetu. V Internet Exploreru běžte na Nástroje -> Možnosti Internetu. Nebo Ovládací panely -> Možnosti Internetu Nyní podívejte se na kartu Připojení. Uvidíme, jestli to vypadá dobře.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PS2 prohlížeč problém | pennk01 | PC a herní konzole | 0 | 5. červen 2009 14:35 |
| Bezdrátový internet připojen til I otevřít prohlížeč | Arvind Kushwaha | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 28. května 2009 11:44 |
| Všechno zhroutí, když jsem Otevřete Internet Browser | ryannathans | Obecné Software Chat | 4 | 27 únor 2009 15:24 |
| Browser / Čisté Problém IE & Firefox | zetox | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 14 | 26. února 2008 12:33 |
| Jaký internetový prohlížeč se vám líbí | cheesewheels99 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 28 | 22. ledna 2008 05:41 |
| Thread Nástroje | |
| |