μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Internet / Browser πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27η Απριλίου 2008, 11:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Internet / Browser πρόβλημα

Γεια σου
Χρησιμοποιώ την AOL Broadband, αλλά σήμερα το πρωί, έχω προσπαθήσει να αποκαταστήσει μια παλιά dial up Wanadoo υπόψη αλλά αποφάσισε δεν ήθελα να συνεχίσει να επαναφέρετε το λογαριασμό έτσι σταμάτησε την εγκαταστήσετε. Τώρα δεν μπορώ να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet με χρήση ευρυζωνικών μου έχω προσπαθήσει να αποκαταστήσει το σύστημα, αλλά δεν έκανε τη διαφορά. Έτσι, όταν πάω πηγαίνετε έναρξη> Internet Explorer που έρχεται με την αρχική σελίδα του Google, αλλά όταν κάτι του τύπου στην αναζήτηση αυτή έρχεται Forbidden. Τι έχω κάνει
Many Thanks
Phil
Old 28 Απρ 2008, 03:01
Ομάδα Δωρητών

Default Internet / Browser πρόβλημα

Ενδεχομένως έχετε πει ο υπολογιστής σας να χρησιμοποιήσει λάθος λογαριασμό για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Στον Internet Explorer, πηγαίνετε στο Εργαλεία -> Επιλογές Internet. Ή Control Panel -> Επιλογές Internet

Τώρα δείτε την καρτέλα Συνδέσεις. Δες αν φαίνεται δεξιά.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PS2 browser πρόβλημα pennk01 PC & Console Gaming 0 5 Ιουν 2009 14:35
Ασύρματο Internet συνδέονται til ανοίγω browser Arvind Kushwaha Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 28 Μαΐου 2009 11:44
Everythin Crashes όταν Ανοίξτε τον Internet Browser ryannathans Γενικά Λογισμικό Chat 4 27 Φεβ 2009 15:24
Browser / Καθαρό Πρόβλημα IE & Firefox zetox Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 14 26 Φεβ 2008 12:33
Τι κάνουμε internet browser σας αρέσει cheesewheels99 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 28 22 Ιαν 2008 05:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.