![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Χρησιμοποιώ την AOL Broadband, αλλά σήμερα το πρωί, έχω προσπαθήσει να αποκαταστήσει μια παλιά dial up Wanadoo υπόψη αλλά αποφάσισε δεν ήθελα να συνεχίσει να επαναφέρετε το λογαριασμό έτσι σταμάτησε την εγκαταστήσετε. Τώρα δεν μπορώ να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet με χρήση ευρυζωνικών μου έχω προσπαθήσει να αποκαταστήσει το σύστημα, αλλά δεν έκανε τη διαφορά. Έτσι, όταν πάω πηγαίνετε έναρξη> Internet Explorer που έρχεται με την αρχική σελίδα του Google, αλλά όταν κάτι του τύπου στην αναζήτηση αυτή έρχεται Forbidden. Τι έχω κάνει Many Thanks Phil |
|
| |||
| |||
| Ενδεχομένως έχετε πει ο υπολογιστής σας να χρησιμοποιήσει λάθος λογαριασμό για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Στον Internet Explorer, πηγαίνετε στο Εργαλεία -> Επιλογές Internet. Ή Control Panel -> Επιλογές Internet Τώρα δείτε την καρτέλα Συνδέσεις. Δες αν φαίνεται δεξιά.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PS2 browser πρόβλημα | pennk01 | PC & Console Gaming | 0 | 5 Ιουν 2009 14:35 |
| Ασύρματο Internet συνδέονται til ανοίγω browser | Arvind Kushwaha | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 28 Μαΐου 2009 11:44 |
| Everythin Crashes όταν Ανοίξτε τον Internet Browser | ryannathans | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 27 Φεβ 2009 15:24 |
| Browser / Καθαρό Πρόβλημα IE & Firefox | zetox | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 14 | 26 Φεβ 2008 12:33 |
| Τι κάνουμε internet browser σας αρέσει | cheesewheels99 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 28 | 22 Ιαν 2008 05:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |