![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Koristim AOL Broadband, ali jutros sam pokušao vratiti stari dial up wanadoo račun, ali odlučio sam da i dalje ne želi vratiti račun tako zaustavio instalirate ga. Sada ne može dobiti pristup internetu pomoću širokopojasnog moj Pokušao sam za vraćanje sustava, ali je napravljena razlika nema. Pa kad idem idite Start> Internet Explorer Internet dogoditi se gore sa Google početnu stranicu, ali kad pišem nešto u traži dođe do zabranjene. Što sam učinio Mnogo Hvala Phil |
|
| |||
| |||
| Možda ste rekli kako bi vaše računalo koristite pogrešan račun za pristup internetu. U programu Internet Explorer, go to Tools -> Internet Options. Ili Control Panel -> Internet Options Sada pogledajte karticu Connections. Pogledajte i ako to izgleda u redu.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PS2 problem preglednik | pennk01 | PC & konzole Igre | 0 | 5. lipnja 2009 14:35 |
| Bežični internet spojeni to sam otvoriti preglednik | Arvind Kushwaha | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 28. svibanj 2009 11:44 |
| Everythin CRASHES Našto JA OpenBSD Internet Browser | ryannathans | Općenito Software Chat | 4 | 27. veljača 2009 15:24 |
| Browser / Neto Problem IE i Firefox | zetox | Web Browsers & FTP Klijenti | 14 | 26. veljača 2008 12:33 |
| Koji internet browser to vam se sviđa | cheesewheels99 | Web Browsers & FTP Klijenti | 28 | 22 siječanj 2008 05:41 |
| Thread Tools | |
| |