kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Internet / Böngésző probléma

Reply

Téma eszközök
Old Április 27 2008, 11:07
Új tag Csoport

Default Internet / Böngésző probléma

Szia
I use AOL Broadband, de ma reggel már megpróbálta visszaállítani a régi dial up Wanadoo figyelembe, de úgy döntött, nem szeretné, hogy visszaállítsa a számlát úgy, hogy a telepítés leáll. Most nem tud internet hozzáférés szélessávú én megpróbáltam visszaállítani a rendszert, de ez nem számít. Tehát ha én megyek el a Start> Internet Explorer jön fel a Google a kezdőlapom, de ha valamit típusa a keresés jön fel tilos. Mit tettem
Köszönet
Phil
Old Április 28 2008, 03:01
Donor Group

Default Internet / Böngésző probléma

Esetleg még azt mondta, hogy a számítógép használata rossz számlára való hozzáférést az internethez.

Az Internet Explorer, menj az Eszközök -> Internetbeállítások parancsára. Vagy a Vezérlőpult -> Internet Options

Most nézd meg a Kapcsolatok fülre. Nézd meg, hogy néz ki, rendben.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PS2 böngésző probléma pennk01 PC és konzol játékok 0 5. jún 2009 14:35
Vezeték nélküli internet-hoz kapcsolódó kinyitom böngésző Arvind Kushwaha Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 28. május 2009 11:44
Én mindent lefagy Open Internetböngésző ryannathans General Chat szoftver 4 27. február 2009 15:24
Browser / Net probléma IE és a Firefox zetox Web böngésző és FTP Clients 14 26. február 2008 12:33
Mi Internetböngésző tetszik cheesewheels99 Web böngésző és FTP Clients 28 22. január 2008 05:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.