![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia I use AOL Broadband, de ma reggel már megpróbálta visszaállítani a régi dial up Wanadoo figyelembe, de úgy döntött, nem szeretné, hogy visszaállítsa a számlát úgy, hogy a telepítés leáll. Most nem tud internet hozzáférés szélessávú én megpróbáltam visszaállítani a rendszert, de ez nem számít. Tehát ha én megyek el a Start> Internet Explorer jön fel a Google a kezdőlapom, de ha valamit típusa a keresés jön fel tilos. Mit tettem Köszönet Phil |
|
| |||
| |||
| Esetleg még azt mondta, hogy a számítógép használata rossz számlára való hozzáférést az internethez. Az Internet Explorer, menj az Eszközök -> Internetbeállítások parancsára. Vagy a Vezérlőpult -> Internet Options Most nézd meg a Kapcsolatok fülre. Nézd meg, hogy néz ki, rendben.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PS2 böngésző probléma | pennk01 | PC és konzol játékok | 0 | 5. jún 2009 14:35 |
| Vezeték nélküli internet-hoz kapcsolódó kinyitom böngésző | Arvind Kushwaha | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 28. május 2009 11:44 |
| Én mindent lefagy Open Internetböngésző | ryannathans | General Chat szoftver | 4 | 27. február 2009 15:24 |
| Browser / Net probléma IE és a Firefox | zetox | Web böngésző és FTP Clients | 14 | 26. február 2008 12:33 |
| Mi Internetböngésző tetszik | cheesewheels99 | Web böngésző és FTP Clients | 28 | 22. január 2008 05:41 |
| Téma eszközök | |
| |