פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

אינטרנט / דפדפן בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 27 אפריל 2008, 11:07
קבוצת חברות חדשות

Default אינטרנט / דפדפן בעיה

הי
אני משתמש ב-AOL Broadband, אבל הבוקר ניסיתי לשחזר ישן Dial up wanadoo חשבון אבל החלטתי שאני לא רוצה להמשיך לשחזר את החשבון, כך עצר להתקינו. עכשיו אני לא יכול לקבל גישה לאינטרנט באמצעות פס רחב, ניסיתי לשחזר את המערכת אבל זה לא עשה הבדל. אז כשאני הולך להתחיל ללכת> Internet Explorer זה מגיע עם דף הבית של Google אבל כשאני משהו סוג החיפוש זה מגיע למעלה אסורות. מה עשיתי
Many thanks
פיל
Old 28 אפריל 2008, 03:01
קבוצת תורמים

Default אינטרנט / דפדפן בעיה

ואולי יש לך את המחשב אמר להשתמש טעות בחשבון כדי לגשת לאינטרנט.

ב-Internet Explorer, לך ל-Tools -> אפשרויות אינטרנט. או לוח הבקרה -> אפשרויות אינטרנט

עכשיו תראה את הכרטיסייה התקשרויות. תראה אם זה נראה נכון.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
PS2 בעיה בדפדפן pennk01 PC & קונסולת משחקים 0 ה -5 בחודש יוני 2009 14:35
אינטרנט אלחוטי המחובר אל לי לפתוח את הדפדפן Arvind Kushwaha רישות, מודמים & VoIP 0 -28 במאי 2009 11:44
Everythin קריסות כאשר אני פותח דפדפן האינטרנט ryannathans כללי תוכנות צ 'אט 4 -27 פברואר 2009 15:24
הדפדפן / יקנ בעיה IE & Firefox zetox דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 14 26 פברואר 2008 12:33
איזה דפדפן אינטרנט אתה אוהב cheesewheels99 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 28 22 ינואר 2008 05:41
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.