![]() |
|
| |||
| |||
| הי אני משתמש ב-AOL Broadband, אבל הבוקר ניסיתי לשחזר ישן Dial up wanadoo חשבון אבל החלטתי שאני לא רוצה להמשיך לשחזר את החשבון, כך עצר להתקינו. עכשיו אני לא יכול לקבל גישה לאינטרנט באמצעות פס רחב, ניסיתי לשחזר את המערכת אבל זה לא עשה הבדל. אז כשאני הולך להתחיל ללכת> Internet Explorer זה מגיע עם דף הבית של Google אבל כשאני משהו סוג החיפוש זה מגיע למעלה אסורות. מה עשיתי Many thanks פיל |
|
| |||
| |||
| ואולי יש לך את המחשב אמר להשתמש טעות בחשבון כדי לגשת לאינטרנט. ב-Internet Explorer, לך ל-Tools -> אפשרויות אינטרנט. או לוח הבקרה -> אפשרויות אינטרנט עכשיו תראה את הכרטיסייה התקשרויות. תראה אם זה נראה נכון.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| PS2 בעיה בדפדפן | pennk01 | PC & קונסולת משחקים | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 14:35 |
| אינטרנט אלחוטי המחובר אל לי לפתוח את הדפדפן | Arvind Kushwaha | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -28 במאי 2009 11:44 |
| Everythin קריסות כאשר אני פותח דפדפן האינטרנט | ryannathans | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | -27 פברואר 2009 15:24 |
| הדפדפן / יקנ בעיה IE & Firefox | zetox | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 14 | 26 פברואר 2008 12:33 |
| איזה דפדפן אינטרנט אתה אוהב | cheesewheels99 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 28 | 22 ינואר 2008 05:41 |
| שרשרת כלים | |
| |