mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Internetas / Naršyklės problema

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 27, 2008, 11:07
Naujas Narys

Default Internetas / Naršyklės problema

Labas
Aš naudoju AOL Broadband, tačiau šį rytą bandė atstatyti senas dial-up Wanadoo sąskaitą, bet nusprendė, aš nenorėjau tęsti atkurti sąskaitą, kad ji nutraukė įrengimo. Dabar aš negaliu gauti prieigos prie interneto naudodami savo plačiajuosčio Aš bandė atkurti sistemą, tačiau tai nėra jokio skirtumo. Taigi, kai aš Go Go "Start"> "Internet Explorer jis atvyksta su" Google "pagrindinį puslapį, bet kai aš tipo kažką paieška ateina iki draudžiama. Ką aš padariau
Ačiū
Phil
Old Balandis 28, 2008, 03:01
Donorų grupės

Default Internetas / Naršyklės problema

Galbūt jums sakė kompiuterio naudojimo neteisingą sąskaitą prieiti prie interneto.

Internet Explorer, eikite į Tools -> Internet Options ". Arba Control Panel -> Internet Options

Dabar pažiūrėkite į skirtuką Ryšiai. Žiūrėkite, jei jis atrodo teisus.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PS2 naršyklės problema pennk01 PC & konsolės Žaidimai 0 5 birželis 2009 14:35
Belaidis interneto prijungtas til i naršyklės Arvind Kushwaha Networking, Modems & VoIP 0 Gegužė 28, 2009 11:44
Everythin crashes Kai aš atidarau interneto naršyklė ryannathans BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 27 vasaris 2009 15:24
Naršyklė / Grynasis Problemų IE ir Firefox zetox Naršyklėms & FTP Klientai 14 26 vasaris 2008 12:33
Kokią naršyklę jums patinka cheesewheels99 Naršyklėms & FTP Klientai 28 22 sausis 2008 05:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.