![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš naudoju AOL Broadband, tačiau šį rytą bandė atstatyti senas dial-up Wanadoo sąskaitą, bet nusprendė, aš nenorėjau tęsti atkurti sąskaitą, kad ji nutraukė įrengimo. Dabar aš negaliu gauti prieigos prie interneto naudodami savo plačiajuosčio Aš bandė atkurti sistemą, tačiau tai nėra jokio skirtumo. Taigi, kai aš Go Go "Start"> "Internet Explorer jis atvyksta su" Google "pagrindinį puslapį, bet kai aš tipo kažką paieška ateina iki draudžiama. Ką aš padariau Ačiū Phil |
|
| |||
| |||
| Galbūt jums sakė kompiuterio naudojimo neteisingą sąskaitą prieiti prie interneto. Internet Explorer, eikite į Tools -> Internet Options ". Arba Control Panel -> Internet Options Dabar pažiūrėkite į skirtuką Ryšiai. Žiūrėkite, jei jis atrodo teisus.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PS2 naršyklės problema | pennk01 | PC & konsolės Žaidimai | 0 | 5 birželis 2009 14:35 |
| Belaidis interneto prijungtas til i naršyklės | Arvind Kushwaha | Networking, Modems & VoIP | 0 | Gegužė 28, 2009 11:44 |
| Everythin crashes Kai aš atidarau interneto naršyklė | ryannathans | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 27 vasaris 2009 15:24 |
| Naršyklė / Grynasis Problemų IE ir Firefox | zetox | Naršyklėms & FTP Klientai | 14 | 26 vasaris 2008 12:33 |
| Kokią naršyklę jums patinka | cheesewheels99 | Naršyklėms & FTP Klientai | 28 | 22 sausis 2008 05:41 |
| Temos įrankiai | |
| |