rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Przeglądarki WWW i FTP Klienci

Register

Internet / Przeglądarka problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 kwiecień 2008, 11:07
Nowe państwa grupy

Cześć
Używam AOL Broadband, ale dziś rano mam próbował przywrócić starą Wanadoo konta dial-up, ale postanowił nie chciałem, aby nadal tak przywrócić konto zatrzymany instalowania go. Teraz nie mogę uzyskać dostęp do Internetu za pomocą mojego szerokopasmowego Mam chciał przywrócić system, ale to się nie różnią. Więc kiedy idę do Start> Internet Explorer pochodzi ze strony głównej Google, ale kiedy coś w rodzaju wyszukiwania to wyjdzie Forbidden. Co zrobiłem
Many Thanks
Phil
Old 28 kwietnia 2008, 03:01
Grupa dawcy

Prawdopodobnie masz powiedział komputera do korzystania z konta złe, aby uzyskać dostęp do Internetu.

W programie Internet Explorer, przejdź do Narzędzia -> Opcje internetowe. Albo Panel sterowania -> Opcje internetowe

Teraz spojrzeć na kartę Połączenia. Sprawdź, czy wygląda prawo.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.