![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Używam AOL Broadband, ale dziś rano mam próbował przywrócić starą Wanadoo konta dial-up, ale postanowił nie chciałem, aby nadal tak przywrócić konto zatrzymany instalowania go. Teraz nie mogę uzyskać dostęp do Internetu za pomocą mojego szerokopasmowego Mam chciał przywrócić system, ale to się nie różnią. Więc kiedy idę do Start> Internet Explorer pochodzi ze strony głównej Google, ale kiedy coś w rodzaju wyszukiwania to wyjdzie Forbidden. Co zrobiłem Many Thanks Phil |
|
| |||
| |||
| Prawdopodobnie masz powiedział komputera do korzystania z konta złe, aby uzyskać dostęp do Internetu. W programie Internet Explorer, przejdź do Narzędzia -> Opcje internetowe. Albo Panel sterowania -> Opcje internetowe Teraz spojrzeć na kartę Połączenia. Sprawdź, czy wygląda prawo.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |