мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27 тра 2008, 11:07
Нови члан групе

Бок
Користим АОЛ Броадбанд, али јутрос сам покушао вратити стари диал уп уанадоо налог, али одлучио сам да и даље не жели вратити рачун тако зауставио инсталирате га. Сада не може добити приступ интернету помоћу широкопојасног мој Покушао сам за опоравак система, али је направљена разлика нема. Па кад идем идите на Старт> Интернет Експлорер то догодити се сеттле са Гоогле почетну страницу, али кад пишем нешто у тражи дође до забрањене. Шта сам учинио
Много Хвала
Пхил
Old 28 тра 2008, 03:01
Донаторска Група

Можда сте рекли да би ваш рачунар користите погрешан рачун за приступ интернету.

У програму Интернет Експлорер, го то Тоолс -> Интернет Оптионс. Или Цонтрол Панел -> Интернет Оптионс

Сада картицу Цоннецтионс. Погледајте и ако то изгледа у реду.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц