менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Інтернет / Браузер проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 квітня 2008, 11:07
Нові члени групи

Привіт
Я використовую AOL Broadband, але сьогодні вранці я спробував відновити старі дозвону Wanadoo рахунок, але вирішила, що я не хочу продовжувати обліковий запис, щоб зупинити його установки. Тепер я не можу отримати доступ за допомогою Інтернету мій широкосмугового я спробував відновити систему, але це не має значення. Тому, коли я Go Go Пуск> Internet Explorer він виступає з домашньої сторінки Google, але коли я щось у пошуках справа доходить до Forbidden. Що я зробив
Many Thanks
Філ
Old 28 квітня 2008, 03:01
Донор групи

Можливо, ви сказали комп'ютера для використання в неправильну обліковий запис для доступу в Інтернет.

В Internet Explorer, виберіть Сервіс -> Властивості браузера. Або Панель управління -> Властивості оглядача

Тепер подивимося на вкладку Підключення. Дивіться, якщо вона виглядає.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.