μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Μαρτίου 2008, 07:17
Μέλος Ομάδα

Όταν πηγαίνω μου για το Διαδίκτυο, που μερικές φορές κλείνει μόνο για τη δική του. Γιατί;
Old 29η Μαρτίου 2008, 09:02
Ομάδα Δωρητών

Πρώτη έκδοση των Windows 98 δεν υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες του Internet Explorer 7.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 29 Μαρτίου 2008, 09:17
Μέλος Ομάδα

Ποιος είπε είχα Windows 98
Old 29 Μαρτίου 2008, 09:52
Ομάδα Δωρητών

Ποιος, πάνω στο θέμα, είπε πως δεν το έκανε. Μπορείτε να μαντέψετε αναγκαστική μου γι 'αυτό μαντέψει.
Old 29 Μαρτίου 2008, 12:04
Μέλος Ομάδα

Συγγνώμη αφεντικό
Old 29 Μαρτίου 2008, 12:10
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post
Ποιος, πάνω στο θέμα, είπε πως δεν το έκανε. Μπορείτε να μαντέψετε αναγκαστική μου γι 'αυτό μαντέψει.
Δώστε μου ένα διάλειμμα εδώ. Θα ήθελα κάποιος υποθέτοντας μια ενημέρωση κώδικα για τον υπολογιστή σας; Θα νομίζετε ότι δεν έχει τόσο να μην το κάνω για τα μέλη εδώ. Demtschuk δεν σας αναγκάζουν να απαντήσω έτσι, εσείς επιλέξατε να.

Demtschuk - Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε; Έχετε κάνει σαρώνει κάθε κακόβουλου λογισμικού;

Ας ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε HJT log.
Λήψη και μετονομασία HijackThis (HJT)
  • Κάντε διπλό κλικ στο HJTInstall.
  • Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση κουμπί.
  • Θα τοποθετεί αυτόματα στο HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει HijackThis ανοικτή για εσάς.
    • Κλείνω HijackThis και μετονομάστε το.
    • Πηγαίνετε στο C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Κάντε δεξί κλικ στη HijackThis.exe και επιλέξτε Μετονομασία.
    • Πληκτρολογήστε sniper.exe και πατήστε Εισάγετε.
    • Κάντε δεξί κλικ σε λειτουργία sniper.exe και επιλέξτε Αποστολή σε > Desktop (δημιουργήσετε συντόμευση)
  • Από την επιφάνεια εργασίας ανοικτή Hijackthis.
  • Εάν χρησιμοποιείτε Windows Vista, Κάντε δεξί κλικ και Εκτέλεση ως διαχειριστής.
  • Κάντε κλικ στο Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο κουμπί
  • Hijackthis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο.
  • Αντιγραφή και στη συνέχεια επικολλήστε το περιεχόμενο του ημερολογίου σας σε θέση.
    • Μην Hijackthis έχουν ορίσει ακόμα τίποτα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.
Αν και έχουμε να μετονομαστεί Hijackthis σκοπευτής, θα εξακολουθούν να αναφέρονται σε αυτήν ως Hijackthis ή HJT.

Old 29 Μαρτίου 2008, 13:32
Ομάδα Δωρητών

Ζητώ συγνώμη, απλά δεν απόλυτα πώς το ζήτημα μπορεί να κληθεί σε όλα, χωρίς ένδειξη για το τι λειτουργικό σύστημα είναι αυτό που συμμετέχουν. Παραδέχομαι ότι σαρκασμός δεν είναι το ισχυρότερο εργαλείο που έχω στη διάθεσή μου, αλλά είναι αναγκαίο.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.