![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je li itko od vas pokušao vanjska strana momački IE8 Beta? Ja booted moju Vista laptop za jedan posljednji put to ček Internet vanjska strana, svoj 'rod od svjež, ali izgleda jako slično IE7! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, ja sam koristeći Internet. Bio težak jer sam prvi put otići Beta. To je slično IE7, ali mnogo se promjene pod kožu. Sigurnosti itd. Ako želite nešto drugo i bolje ići s Firefox ili Opere.
|
| |||
| |||
| Koristim Firefox i Safari |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Internet Explorer, SWF i ASP.Net | BreannaRice | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 28. svibanj 2009 09:52 |
| Internet Explorer otvara dva puta | wvpostal | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 6. listopad 2008 21:49 |
| Internet Explorer 7 | carpious | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 21. lipnja 2008 15:15 |
| 57 Windows Internet Explorer | Jonathon28 | Virus, Spyware i sigurnost | 18 | 20. veljača 2008 08:29 |
| Internet Explorer 7 | Hybr! D | Općenito Software Chat | 9 | 20. listopad 2006 04:09 |
| Thread Tools | |
| |