menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Internet Explorer 8 Debug Chyba

Reply

Thread Nástroje
Old 18. června 2009, 18:12
Nový člen skupiny

Default Internet Explorer 8 Debug Chyba

potřebují pomoc s tímto. Jen jsem nainstalován ie8 dnes; vždy blízko i mimo něj se zobrazí tato zpráva:
Debug Chyba
Program: C: / Program Files / Internet Explorer / iexplorer.exe
Neobvyklé ukončení programu
Poté, dává mi tři možnosti, aby Přerušit Opakovat nebo Ignorovat
Je to škodlivé pro můj počítač, a co mohu udělat pro to spraví. Díky za pomoc.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chyba skriptu aplikace Internet Explorer? HELP! enzyme1978 Virus, spyware a bezpečnost 10 1.října 2009 17:09
Internet Explorer Error - Windows nelze najít "(NULL)" metalface Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 28. května 2009 22:02
Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug knihovna Chyba seekrofun Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 27. května 2009 09:44
Internet Explorer Error - "Chyby na této stránce by mohlo způsobit, že se práce špatně" miklaw Webových prohlížečů & FTP Klienti 4 5. dubna 2009 12:12
Internet Explorer aplikace chyba? Jack06 Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 9. Únor 2008 21:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.