manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Internet Explorer 8 Debug Greška

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 18:12
Novi član grupe

Default Internet Explorer 8 Debug Greška

potrebna pomoć u vezi s ovim. JA pravedan instaliran ie8 danas; zatvoriti i sve to, pojavljuje se ova poruka:
Debug Greška
Program: C: / Program Files / Internet Explorer / iexplorer.exe
nenormalan program raskida
Nakon toga, daje mi tri opcije, da Prekini, ili Ponovi ignoriranih
Je li to štetno za moje računalo, i što mogu učiniti da se to popraviti. Hvala za jedan dan pomoć.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Internet Explorer pogreška u skripti? HELP! enzyme1978 Virus, Spyware i sigurnost 10 1. listopada 2009 17:09
Internet Explorer Error - Windows ne može pronaći "(NULL)" metalface Web Browsers & FTP Klijenti 0 28. svibanj 2009 22:02
Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug Biblioteka Greška seekrofun Web Browsers & FTP Klijenti 0 27. svibanj 2009 09:44
Internet Explorer Error - "Greške na ovoj web stranici mogu prouzročiti to rade na pogrešan način" miklaw Web Browsers & FTP Klijenti 4 5. travanj 2009 12:12
Internet Explorer aplikacije greška? Jack06 Web Browsers & FTP Klijenti 2 9. veljača 2008 21:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.