mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Internet Explorer 8 Debug Error

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 18, 2009, 18:12
New Member Group

Default Internet Explorer 8 Debug Error

nepieciešama palīdzība ar to. Es tikko instalēta IE8 šodien everytime i ciešu no tā, šis ziņojums parādās:
Atkļūdošanas kļūdu
Program: C: / Program Files / Internet Explorer / iexplorer.exe
patoloģiska programmas izbeigšana
Tad, tas dod man trīs varianti, lai metienu, Mēģināt vēlreiz vai Ignorēt
Vai tas ir kaitīgi ar manu datoru, un ko es varu darīt, lai to salabotu. Paldies par palīdzību.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Internet Explorer Script Error? HELP! enzyme1978 Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 10 1 oktobris 2009 17:09
Internet Explorer Error - Windows Cannot find "(NULL)" metalface Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 0 28 maijs 2009 22:02
Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug Library Kļūda seekrofun Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 0 27 maijs 2009 09:44
Internet Explorer Error - "Kļūdas, kas šajā mājas lapā varētu radīt tas darbotos nepareizi" miklaw Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 4 5 aprīlis 2009 12:12
Internet Explorer Application Error? Jack06 Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 2 9 februāris 2008 21:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.