![]() |
|
| |||
| |||
| nepieciešama palīdzība ar to. Es tikko instalēta IE8 šodien everytime i ciešu no tā, šis ziņojums parādās: Atkļūdošanas kļūdu Program: C: / Program Files / Internet Explorer / iexplorer.exe patoloģiska programmas izbeigšana Tad, tas dod man trīs varianti, lai metienu, Mēģināt vēlreiz vai Ignorēt Vai tas ir kaitīgi ar manu datoru, un ko es varu darīt, lai to salabotu. Paldies par palīdzību. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Internet Explorer Script Error? HELP! | enzyme1978 | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 10 | 1 oktobris 2009 17:09 |
| Internet Explorer Error - Windows Cannot find "(NULL)" | metalface | Web pārlūkprogrammas un FTP klienti | 0 | 28 maijs 2009 22:02 |
| Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug Library Kļūda | seekrofun | Web pārlūkprogrammas un FTP klienti | 0 | 27 maijs 2009 09:44 |
| Internet Explorer Error - "Kļūdas, kas šajā mājas lapā varētu radīt tas darbotos nepareizi" | miklaw | Web pārlūkprogrammas un FTP klienti | 4 | 5 aprīlis 2009 12:12 |
| Internet Explorer Application Error? | Jack06 | Web pārlūkprogrammas un FTP klienti | 2 | 9 februāris 2008 21:10 |
| Thread Tools | |
| |