rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Przeglądarki WWW i FTP Klienci

Register

Internet Explorer 8 Debug Error

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 czerwca 2009, 18:12
Nowe państwa grupy

Default Internet Explorer 8 Debug Error

potrzebujesz pomocy z tym. I właśnie zainstalował ie8 dziś everytime i zamykania, to pojawi się komunikat:
Debug Error
Program: C: / Program Files / Internet Explorer / iexplorer.exe
Abnormal Program Termination
Następnie, to daje mi trzy opcje; do Przerwij, Ponów próbę lub Ignoruj
Czy jest to szkodliwe dla mojego komputera, a co mogę zrobić, aby to naprawić. Dzięki za pomoc.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Błąd skryptu programu Internet Explorer? HELP! enzyme1978 Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 10 1 października 2009 17:09
Błędów programu Internet Explorer - System Windows nie może odnaleźć "(null)" metalface Przeglądarki WWW i FTP Klienci 0 28 maja 2009 22:02
Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug Library Error seekrofun Przeglądarki WWW i FTP Klienci 0 27 maj 2009 09:44
Błędów programu Internet Explorer - "błędy na tej stronie może spowodować, że prace nieprawidłowo" miklaw Przeglądarki WWW i FTP Klienci 4 5. kwietnia 2009 12:12
Internet Explorer błąd aplikacji? Jack06 Przeglądarki WWW i FTP Klienci 2 9 luty 2008 21:10
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.