![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| potrzebujesz pomocy z tym. I właśnie zainstalował ie8 dziś everytime i zamykania, to pojawi się komunikat: Debug Error Program: C: / Program Files / Internet Explorer / iexplorer.exe Abnormal Program Termination Następnie, to daje mi trzy opcje; do Przerwij, Ponów próbę lub Ignoruj Czy jest to szkodliwe dla mojego komputera, a co mogę zrobić, aby to naprawić. Dzięki za pomoc. |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Błąd skryptu programu Internet Explorer? HELP! | enzyme1978 | Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa | 10 | 1 października 2009 17:09 |
| Błędów programu Internet Explorer - System Windows nie może odnaleźć "(null)" | metalface | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 0 | 28 maja 2009 22:02 |
| Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug Library Error | seekrofun | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 0 | 27 maj 2009 09:44 |
| Błędów programu Internet Explorer - "błędy na tej stronie może spowodować, że prace nieprawidłowo" | miklaw | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 4 | 5. kwietnia 2009 12:12 |
| Internet Explorer błąd aplikacji? | Jack06 | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 2 | 9 luty 2008 21:10 |
| Narzędzia wątku | |
| |