![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nevoie de ajutor cu acest lucru. Tocmai am instalat ie8 astăzi; i aproape de fiecare dată afară de aceasta, apare acest mesaj: Debug Eroare Program: C: / Program Files / Internet Explorer / iexplorer.exe anormală a programului de terminare Apoi, dă-mi cele trei opţiuni, pentru a abandona, Reîncercaţi sau Ignore Este acest dăunătoare pentru calculatorul meu, si ce pot face pentru a repara. Multumesc pentru ajutor. |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Internet Explorer eroare de script? AJUTOR! | enzyme1978 | Nume, Spyware & Securitate | 10 | 1 octombrie 2009 17:09 |
| Internet Explorer Error - Windows nu poate găsi "(NULL)" | metalface | Web Browsers & FTP Clienti | 0 | 28 mai 2009 22:02 |
| Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug Biblioteca Eroare | seekrofun | Web Browsers & FTP Clienti | 0 | 27 mai 2009 09:44 |
| Internet Explorer Eroare - "Erori pe aceasta pagina de web ar putea determina la locul de muncă incorect" | miklaw | Web Browsers & FTP Clienti | 4 | 5 aprilie 2009 12:12 |
| Internet Explorer cerere de eroare? | Jack06 | Web Browsers & FTP Clienti | 2 | 9 februarie 2008 21:10 |
| Thread Tools | |
| |