менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Internet Explorer 8 Debug помилку

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 18:12
Нові члени групи

Default Internet Explorer 8 Debug помилку

потрібна допомога з цим. Я тільки що встановив ie8 сьогодні, кожного разу я закриваю з нього, це повідомлення з'являється:
Налагодження помилку
Program: C: / Program Files / Internet Explorer / iexplorer.exe
аварійне завершення програми
Потім, він дає мені три варіанти; до Abort, Retry або Ігнорувати
Це шкідливо для мого комп'ютера, і що я можу зробити, щоб виправити це. Дякуємо за допомогу.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Помилка сценарію Internet Explorer? HELP! enzyme1978 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 10 1 жовтня 2009 17:09
Помилка в Internet Explorer - Windows не вдалося знайти "(NULL)" metalface Веб-браузери & FTP-клієнти 0 28 травня 2009 22:02
Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug помилка бібліотеки seekrofun Веб-браузери & FTP-клієнти 0 27 травня 2009 09:44
Помилка в Internet Explorer - "Помилки на цьому сайті можуть призвести до її некоректної роботи" miklaw Веб-браузери & FTP-клієнти 4 5 квітня 2009 12:12
Інтернет-дослідника помилка програми? Jack06 Веб-браузери & FTP-клієнти 2 9 лютого 2008 21:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.