menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Internet Explorer aplikácie chyba?

Reply

Thread Tools
Old 9.února 2008, 18:54
Darcu Skupina

Default Internet Explorer aplikácie chyba?

Ahoj Kluci
Pořád chyba vždy som zatvoríte okno v programe Internet Explorer, som nemala žiadne nainštalované programy, pretože je to začala chybovú správu prečíta

Inštrukcia na "0x012c1ea8" odkazovala na pamäť na "0x012c1ea8". Pamäť nemôže byť "čítať".
Kliknite na tlačidlo OK ukončite program

Nikdy som mal pred týmto problémom a nemám potuchy, kde začať!
Old 9.února 2008, 20:42
Banned Skupina

doesnt to reštart počítača alebo niečo v poriadku? tak prečo sa starať o to? Dostávám samý niekedy

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 9.února 2008, 21:10
Moderátor skupiny

Skontrolujte, či pre malware tady

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chyba skriptu programu Internet Explorer? HELP! enzyme1978 Virus, spyware a bezpečnosť 10 1. októbra 2009 17:09
Internet Explorer 8 Debug Chyba helpneeded91 Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 18. júna 2009 18:12
Internet Explorer Error - Windows nemôže nájsť "(NULL)" metalface Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 28. mája 2009 22:02
Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug knižnica Chyba seekrofun Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 27. mája 2009 09:44
Internet Explorer Error - "Chyby na tejto stránke by mohlo spôsobiť, že sa práce zle" miklaw Webových prehliadačov & FTP Klienti 4 5. apríla 2009 12:12
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.