![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| zavřít "zdá pokaždé i úzké IE. whatcanido Pokaždé, když jsem blízko mých IE, tato zpráva přichází .." Internet Explorer došlo k problému a je třeba ji zavřít. "Co mohu dělat? I klikněte na" odeslat zprávu "vždy |
|
| |||
| |||
| Začněte používat kvalitní internetový prohlížeč likr Mozilla Firefox nebo Opera. Jste zvyklý dívat se zpět |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám podobný problém .. kdykoliv prohlédnout internet je otevřen a nikdy jsem mohl zavřít. i když v blízkosti jediné stránce všech stránkách ma dostat uzavřena. Nejhorší část je, že moje INTERNET EXPLORER vždy automaticky otevře a snaží se dosáhnout SITE, která říká "auth.microbillys ... atd." .. Snažil jsem se omezit IE od openeing tat stránkách .. ale zvýšil se ma problém .... Dostávám chybové hlášení pokaždé, že IE je třeba ji ukončit. I use Firefox pravidelně. Stále existují určitá místa, která otevřena pouze v IE a jsem sakra stojí mnoho problémů kdykoliv. A JEHO VISTA. jedna hrozba. plz průvodce mi vypadnout z tohoto chmýří. pozdravy, # siva |
|
| |||
| |||
| Doporučuji vám vyzkoušet virus scan a anti-spyware scan ... |