μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Ο Internet Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαρτίου 2007, 15:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ο Internet Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα

για να κλείσει "αυτό φαίνεται κάθε φορά που θ στενή ΑΠ. whatcanido Κάθε χρόνο θ κοντά μου IE, αυτό το μήνυμα έρχεται .." Internet Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να κλείσει ". Τι μπορώ να κάνω;; κάνω κλικ σε" αποστολή έκθεση "everytime
Old 20 Οκτωβρίου 2007, 02:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε μια ανώτερη likr internet browser Mozilla Firefox ή Opera.
You wont κοιτάμε πίσω
Old 17 Απρ. 2008, 10:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου,
Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα .. διερευνήσει κάθε διαδίκτυο είναι άνοιξε και ποτέ δεν θα μπορούσα να το κλείσετε.
αν μου κλείσετε μια ενιαία ιστοσελίδα όλες ma ιστοσελίδες get κλειστά.
Το χειρότερο είναι ότι MY INTERNET EXPLORER everytime ανοίγει αυτόματα και προσπαθεί να επιτύχει μια τοποθεσία που λέει "auth.microbillys ... κλπ." ..
Προσπάθησα να περιορίσει δηλαδή από openeing tat site .. αλλά αυξήθηκε ma πρόβλημα .... i λάβετε το μήνυμα λάθους κάθε φορά, ότι η Ιρλανδία πρέπει να κλείσει.
Χρησιμοποιώ Firefox τακτικά. εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες περιοχές που ανοίγουν μόνο με IE και είμαι κόλαση αντιμετωπίζει πολλά κάθε πρόβλημα.
ΚΑΙ ΤΑ VISTA. απειλή.
plz οδηγός μου για να βγούμε από αυτό το χνούδι.
χαιρετισμοί,
# siva
Old 21η Απρ 2008, 15:13
Μέλος Ομάδα

Προτείνουμε να δοκιμάσετε μια ιών και ένα anti-spyware scan ...
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ο Internet Explorer Permission πρόβλημα. crazyforISA Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 5 12 Οκτωβρίου 2009 16:48
Internet Explorer πρόβλημα; simon γ Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 9 Ιαν 2009 06:31
Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία Michael1234 Λειτουργικά συστήματα Windows 6 8 Δεκ. 2007 17:27
WMI αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται να κλείσει ....... comp818 Γενικά Λογισμικό Chat 2 10 Νοε 2007 02:09
Πρόβλημα με τον Internet Explorer και ορισμένες ιστοσελίδες vcarina88x Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 5 25 Απρ 2007 19:08
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.