manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Internet Explorer naišao je na problem

Reply

Thread Tools
Old 30. ožujak 2007, 15:15
Novi član grupe

Default Internet Explorer naišao je na problem

se zatvoriti "ovo se pojavljuje svaki put kad zatvorite IE. whatcanido Svaki put sam zatvoriti moj IE, ova je poruka up .." Internet Explorer naišao je na problem i mora se zatvoriti ". Što mogu učiniti? JA kliknite na" poslati izvješće "sve
Old 20. listopad 2007, 02:38
Novi član grupe

Počnite koristiti nadređenog internet preglednik likr Mozilla Firefox ili Opera.
Te navika osvrnuti se
Old 17 tra 2008, 10:00
Novi član grupe

Bok,
Imam sličan problem .. Internet istraživati sve je otvoren i ja nikad ne bi mogao zatvoriti ga.
ako ja zatvoriti jednu web stranicu sve ma Lične dobiti zatvoreni.
Najgori dio je da Internet Explorer MOJI otvara automatski sve i nastoji postići site koji kaže "auth.microbillys ... itd" ..
JA pokušao to ograničavanje odnosno od openeing heklati site .. ali se povećao problem .... ma ja dobiti greška poruke svaki put, da IE treba zatvoriti.
Koristim Firefox redovno. još uvijek postoje određene web stranice koje otvarati samo u IE i ja sam se suočava paklu puno problema sve.
I Vista. jednom zaprijetiti.
plz vodič mene da biste dobili vanjska strana od ovaj malje.
pozdravi,
# siva
Old 21 tra 2008, 15:13
Member Group

Predlažemo Vam da pokušate virus skandirati što i anti-spyware scan ...
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.