![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
se zatvoriti "ovo se pojavljuje svaki put kad zatvorite IE. whatcanido Svaki put sam zatvoriti moj IE, ova je poruka up .." Internet Explorer naišao je na problem i mora se zatvoriti ". Što mogu učiniti? JA kliknite na" poslati izvješće "sve
|
|
|
|||
|
|||
|
Počnite koristiti nadređenog internet preglednik likr Mozilla Firefox ili Opera.
Te navika osvrnuti se |
|
|
|||
|
|||
|
Bok,
Imam sličan problem .. Internet istraživati sve je otvoren i ja nikad ne bi mogao zatvoriti ga. ako ja zatvoriti jednu web stranicu sve ma Lične dobiti zatvoreni. Najgori dio je da Internet Explorer MOJI otvara automatski sve i nastoji postići site koji kaže "auth.microbillys ... itd" .. JA pokušao to ograničavanje odnosno od openeing heklati site .. ali se povećao problem .... ma ja dobiti greška poruke svaki put, da IE treba zatvoriti. Koristim Firefox redovno. još uvijek postoje određene web stranice koje otvarati samo u IE i ja sam se suočava paklu puno problema sve. I Vista. jednom zaprijetiti. plz vodič mene da biste dobili vanjska strana od ovaj malje. pozdravi, # siva |
|
|
|||
|
|||
|
Predlažemo Vam da pokušate virus skandirati što i anti-spyware scan ...
|