kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Az Internet Explorer hibát észlelt

Reply

Téma eszközök
Old Március 30 2007, 15:15
Új tag Csoport

Default Az Internet Explorer hibát észlelt

lezárása "ez jelenik meg minden egyes alkalommal, amikor becsukom IE. whatcanido Minden alkalommal, amikor becsukom a IE, ez az üzenet jön ki .." Az Internet Explorer hibát észlelt, ezért leáll. "Mit tehetek? I kattintson a" küld jelentést "everytime
Old Október 20 2007, 02:38
Új tag Csoport

Start segítségével kiváló Internetböngésző likr Mozilla Firefox vagy Opera.
Azt szokás visszatekintünk
Old 17. április 2008, 10:00
Új tag Csoport

Szia,
Nekem van egy hasonló probléma .. Internet Explorer mindig nyitva van, és én soha nem zárja be.
Ha becsukom a weboldal minden egyes ma weboldalakat kap zárva.
A legrosszabb, hogy az Internet Explorer automatikusan elindul everytime és megpróbálja elérni HONLAPJAIRA miszerint "auth.microbillys ... stb" ..
Megpróbáltam korlátozzák azaz openeing tat helyén .. de ez a probléma ma emelkedett .... I get a hibaüzenet minden alkalommal, hogy az IE be kell zárnia.
I use Firefox rendszeresen. még mindig vannak olyan területek, amelyek kizárólag az IE és én néző fene sok probléma everytime.
ÉS kilátás. A fenyegetés.
plz útmutatót, hogy ebbõl a zsaruk.
üdvözlettel,
# siva
Old Április 21 2008, 15:13
Csoport tagja

Javasolj megpróbál egy víruskereső és egy anti-spyware scan ...
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.