![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| lezárása "ez jelenik meg minden egyes alkalommal, amikor becsukom IE. whatcanido Minden alkalommal, amikor becsukom a IE, ez az üzenet jön ki .." Az Internet Explorer hibát észlelt, ezért leáll. "Mit tehetek? I kattintson a" küld jelentést "everytime |
|
| |||
| |||
| Start segítségével kiváló Internetböngésző likr Mozilla Firefox vagy Opera. Azt szokás visszatekintünk |
|
| |||
| |||
| Szia, Nekem van egy hasonló probléma .. Internet Explorer mindig nyitva van, és én soha nem zárja be. Ha becsukom a weboldal minden egyes ma weboldalakat kap zárva. A legrosszabb, hogy az Internet Explorer automatikusan elindul everytime és megpróbálja elérni HONLAPJAIRA miszerint "auth.microbillys ... stb" .. Megpróbáltam korlátozzák azaz openeing tat helyén .. de ez a probléma ma emelkedett .... I get a hibaüzenet minden alkalommal, hogy az IE be kell zárnia. I use Firefox rendszeresen. még mindig vannak olyan területek, amelyek kizárólag az IE és én néző fene sok probléma everytime. ÉS kilátás. A fenyegetés. plz útmutatót, hogy ebbõl a zsaruk. üdvözlettel, # siva |
|
| |||
| |||
| Javasolj megpróbál egy víruskereső és egy anti-spyware scan ... |