mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Internet Explorer susidūrė su problema

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 30, 2007, 15:15
Naujas Narys

Default Internet Explorer susidūrė su problema

uždaryti "šio pasirodys kiekvieną kartą aš arti IE. whatcanido Kiekvieną kartą, kai aš arti mano IE, šis pranešimas pasirodo .." Internet Explorer susidūrė su problema ir turi būti uždaryta. "Ką aš galiu padaryti? Aš paspauskite mygtuką" Siųsti pranešimą "Everytime
Old Spalis 20, 2007, 02:38
Naujas Narys

Pradėti naudoti Superior interneto naršyklės likr Mozilla Firefox ar Opera.
You wont look back
Old Balandis 17, 2008, 10:00
Naujas Narys

Labas,
Turiu panašią problemą .. Everytime Interneto Naršyti atidaryta ir aš niekada negalėjo uždaryti.
jei aš arti vieno puslapio visų ma tinklalapių gauti uždaryta.
Blogiausia yra tai, kad "Internet Explorer atsidaro automatiškai everytime ir bando SVETAINĖS kad sako" auth.microbillys ... ir tt "..
Bandžiau apriboti, ty nuo openeing tat svetainę .. bet jis padidėjo ma problema .... Gaunu klaidos pranešimą, kiekvieną kartą, kad IE reikia uždaryti.
Aš naudoju Firefox reguliariai. dar yra tam tikrų svetainių, kurios atidarytos tik IE, ir aš susiduria Hell problemos Everytime aikštelė.
IR JOS Vista. grėsmę.
PLZ vadovas man išeiti iš šio fuzz.
linkėjimai,
# siva
Old Balandis 21, 2008, 15:13
Narys

Siūlome Jums išbandyti Virus Scan ir anti-spyware scan ...
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.