rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Przeglądarki WWW i FTP Klienci

Register

Reply

Narzędzia wątku
Old 30 marca 2007, 15:15
Nowe państwa grupy

, aby zamknąć "wydaje się to za każdym razem i zamknij IE. whatcanido Za każdym razem, i zamknąć IE, komunikat ten pojawia się .." Program Internet Explorer napotkał problem i musi zostać zamknięty. "Co mogę zrobić? i kliknij na" wyślij raport "everytime
Old 20. października 2007, 02:38
Nowe państwa grupy

Start przy użyciu najwyższej klasy przeglądarkę internetową likr Mozilla Firefox lub Opera.
You wont spojrzenie wstecz
Old 17 kwietnia 2008, 10:00
Nowe państwa grupy

Cześć,
Mam podobny problem .. za każdym razem badać internet jest otwarte i nigdy nie będę mógł go zamknąć.
jeśli ja blisko jednej strony wszystkich stron ma dostać zamknięty.
Najgorsze jest to, że MY INTERNET EXPLORER automatycznie otwierany Everytime i próbuje dotrzeć do witryny, która mówi "auth.microbillys ... etc ..
Starałem się ograniczyć tj. od dnia openeing miejscu .. ale wzrósł ma problem .... Otrzymuję komunikat o błędzie za każdym razem, że IE musi zostać zamknięty.
Używam przeglądarki Firefox regularnie. Nadal istnieją pewne miejsca, które otwarte tylko w IE i jestem stojące piekła wiele problemu za każdym razem.
I JEJ Vista. jeden menace.
plz przewodnik mi wydostać się z tego fuzz.
pozdrowienia,
# Siva
Old 21 kwietnia 2008, 15:13
Członek grupy

Zaproponuj próbie wirus skanowanie i anty-spyware skanowanie ...
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.