![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
, aby zamknąć "wydaje się to za każdym razem i zamknij IE. whatcanido Za każdym razem, i zamknąć IE, komunikat ten pojawia się .." Program Internet Explorer napotkał problem i musi zostać zamknięty. "Co mogę zrobić? i kliknij na" wyślij raport "everytime
|
|
|
|||
|
|||
|
Start przy użyciu najwyższej klasy przeglądarkę internetową likr Mozilla Firefox lub Opera.
You wont spojrzenie wstecz |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć,
Mam podobny problem .. za każdym razem badać internet jest otwarte i nigdy nie będę mógł go zamknąć. jeśli ja blisko jednej strony wszystkich stron ma dostać zamknięty. Najgorsze jest to, że MY INTERNET EXPLORER automatycznie otwierany Everytime i próbuje dotrzeć do witryny, która mówi "auth.microbillys ... etc .. Starałem się ograniczyć tj. od dnia openeing miejscu .. ale wzrósł ma problem .... Otrzymuję komunikat o błędzie za każdym razem, że IE musi zostać zamknięty. Używam przeglądarki Firefox regularnie. Nadal istnieją pewne miejsca, które otwarte tylko w IE i jestem stojące piekła wiele problemu za każdym razem. I JEJ Vista. jeden menace. plz przewodnik mi wydostać się z tego fuzz. pozdrowienia, # Siva |
|
|
|||
|
|||
|
Zaproponuj próbie wirus skanowanie i anty-spyware skanowanie ...
|