mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

Internet Explorer a întâlnit o problemă

Reply

Thread Tools
Old 30 martie 2007, 15:15
Noile state Group

Default Internet Explorer a întâlnit o problemă

pentru a închide "Aceasta apare de fiecare dată când i aproape IE. whatcanido aproape de fiecare dată când mi IE, acest mesaj vine .." Internet Explorer a întâlnit o problemă şi se va închide ". Ce pot sa fac?? I click pe butonul" trimite un raport "de fiecare dată
Old 20 octombrie 2007, 02:38
Noile state Group

Start superior, folosind un browser de Internet likr Mozilla Firefox sau Opera.
Ai obiceiul privi înapoi
Old 17 aprilie 2008, 10:00
Noile state Group

Salut,
Am o problemă similară .. de fiecare dată internet explora este deschis şi aproape niciodată nu am putut-o.
dacă am aproape o singura pagina de web a lua toate ma pagini web închis.
Cea mai rea parte este pe care mi-INTERNET EXPLORER deschide automat de fiecare dată şi încearcă să ajungă la un site-ul pe care scrie "auth.microbillys ... etc" ..
Am încercat să restrângă openeing tat IE de la site-ul .. dar a crescut ma problema .... i primi un mesaj de eroare de fiecare dată, că are nevoie de IE pentru a închide.
Eu folosesc Firefox regulat. încă există anumite site-uri care deschide numai în IE şi eu sunt cu care se confruntă dracu 'o mulţime de probleme de fiecare dată.
ŞI Vista. o ameninţare.
plz ghid-mă să ies din acest puf.
cu respect,
# siva
Old 21 aprilie 2008, 15:13
Grupul de stat

Sugerăm să încercaţi un virus de scanare si anti-spyware de scanare ...
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.