![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
pentru a închide "Aceasta apare de fiecare dată când i aproape IE. whatcanido aproape de fiecare dată când mi IE, acest mesaj vine .." Internet Explorer a întâlnit o problemă şi se va închide ". Ce pot sa fac?? I click pe butonul" trimite un raport "de fiecare dată
|
|
|
|||
|
|||
|
Start superior, folosind un browser de Internet likr Mozilla Firefox sau Opera.
Ai obiceiul privi înapoi |
|
|
|||
|
|||
|
Salut,
Am o problemă similară .. de fiecare dată internet explora este deschis şi aproape niciodată nu am putut-o. dacă am aproape o singura pagina de web a lua toate ma pagini web închis. Cea mai rea parte este pe care mi-INTERNET EXPLORER deschide automat de fiecare dată şi încearcă să ajungă la un site-ul pe care scrie "auth.microbillys ... etc" .. Am încercat să restrângă openeing tat IE de la site-ul .. dar a crescut ma problema .... i primi un mesaj de eroare de fiecare dată, că are nevoie de IE pentru a închide. Eu folosesc Firefox regulat. încă există anumite site-uri care deschide numai în IE şi eu sunt cu care se confruntă dracu 'o mulţime de probleme de fiecare dată. ŞI Vista. o ameninţare. plz ghid-mă să ies din acest puf. cu respect, # siva |
|
|
|||
|
|||
|
Sugerăm să încercaţi un virus de scanare si anti-spyware de scanare ...
|