menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Internet Explorer došlo k problému

Reply

Thread Tools
Old 30. marca 2007, 15:15
Nový člen skupiny

Default Internet Explorer došlo k problému

zatvoriť "zdá zakaždým aj úzkej IE. whatcanido Zakaždým, keď som blízko mojich IE, táto správa prichádza .." Internet Explorer zistil problém a je potrebné ju zavrieť. "Čo môžem robiť? I kliknite na" odoslať správu "vždy
Old 20. októbra 2007, 02:38
Nový člen skupiny

Začnite používať kvalitný internetový prehliadač likr Mozilla Firefox alebo Opera.
Ste zvyknutý pozerať sa späť
Old 17. apríla 2008, 10:00
Nový člen skupiny

Nazdar,
Mám podobný problém .. kedykoľvek prezrieť internet je otvorený a nikdy som mohol zatvoriť.
i keď v blízkosti jedinej stránke všetkých stránkach ma dostat uzavretá.
Najhoršie časť je, že moje INTERNET EXPLORER vždy automaticky otvorí a snaží sa dosiahnuť SITE, ktorá hovorí "auth.microbillys ..." atď ..
Snažil som sa obmedziť IE od openeing tat stránkach .. ale zvýšil sa ma problém .... Dostávam chybové hlásenie zakaždým, že IE je potrebné ho ukončiť.
I use Firefox pravidelne. Stále existujú určité miesta, ktoré otvorená len v IE a som sakra stojí veľa problémov kedykoľvek.
A JEHO VISTA. jedna hrozba.
plz sprievodca mi vypadnúť z tohto chmýří.
pozdravmi,
# Siva
Old 21. apríla 2008, 15:13
Člen Skupina

Odporúčam vám vyskúšať virus scan a anti-spyware scan ...
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Internet Explorer oprávnenie Problem. crazyforISA Webových prehliadačov & FTP Klienti 5 12. októbra 2009 16:48
Internet explorer problém? simon c Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 9. januára 2009 06:31
Windows Explorer došlo k problému a je potrebné ho ukončiť Michael1234 Operačné systémy Windows 6 8. December 2007 17:27
WMI k ťažkostiam a je nutné uzavrieť ....... comp818 Všeobecné Software Chat 2 10. novembra 2007 02:09
Problém s aplikáciou Internet Explorer a niektoré webové stránky vcarina88x Webových prehliadačov & FTP Klienti 5 25. apríl 2007 19:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.