![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| zatvoriť "zdá zakaždým aj úzkej IE. whatcanido Zakaždým, keď som blízko mojich IE, táto správa prichádza .." Internet Explorer zistil problém a je potrebné ju zavrieť. "Čo môžem robiť? I kliknite na" odoslať správu "vždy |
|
| |||
| |||
| Začnite používať kvalitný internetový prehliadač likr Mozilla Firefox alebo Opera. Ste zvyknutý pozerať sa späť |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám podobný problém .. kedykoľvek prezrieť internet je otvorený a nikdy som mohol zatvoriť. i keď v blízkosti jedinej stránke všetkých stránkach ma dostat uzavretá. Najhoršie časť je, že moje INTERNET EXPLORER vždy automaticky otvorí a snaží sa dosiahnuť SITE, ktorá hovorí "auth.microbillys ..." atď .. Snažil som sa obmedziť IE od openeing tat stránkach .. ale zvýšil sa ma problém .... Dostávam chybové hlásenie zakaždým, že IE je potrebné ho ukončiť. I use Firefox pravidelne. Stále existujú určité miesta, ktoré otvorená len v IE a som sakra stojí veľa problémov kedykoľvek. A JEHO VISTA. jedna hrozba. plz sprievodca mi vypadnúť z tohto chmýří. pozdravmi, # Siva |
|
| |||
| |||
| Odporúčam vám vyskúšať virus scan a anti-spyware scan ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Internet Explorer oprávnenie Problem. | crazyforISA | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 5 | 12. októbra 2009 16:48 |
| Internet explorer problém? | simon c | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 9. januára 2009 06:31 |
| Windows Explorer došlo k problému a je potrebné ho ukončiť | Michael1234 | Operačné systémy Windows | 6 | 8. December 2007 17:27 |
| WMI k ťažkostiam a je nutné uzavrieť ....... | comp818 | Všeobecné Software Chat | 2 | 10. novembra 2007 02:09 |
| Problém s aplikáciou Internet Explorer a niektoré webové stránky | vcarina88x | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 5 | 25. apríl 2007 19:08 |
| Thread Tools | |
| |