мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Интернет Експлорер је наишао на проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. март 2007, 15:15
Нови члан групе

Default Интернет Експлорер је наишао на проблем

се затвори "ово се појављује сваки пут када затворите ТЈ. ухатцанидо Сваки пут сам затворити мој ИЕ, ова је порука уп .." Интернет Експлорер је наишао на проблем и мора да се затвори ". Шта могу учинити? ЈА кликните на" послати извештај "све
Old 20. октобар 2007, 02:38
Нови члан групе

Почните користити надређеног интернет прегледач ликр Мозилла Фирефокс или Опера.
Те навика осврнути се
Old 17 тра 2008, 10:00
Нови члан групе

Здраво,
Имам сличан проблем .. Интернет истраживати све је отворен и ја никад не би могао затворити га.
ако ја затворити једну уеб страницу све ма Личне добити затворени.
Најгори део је да Интернет Експлорер МОЈИ отвара аутоматски све и настоји постићи сите који каже "аутх.мицробиллыс ... итд" ..
ЈА суђен за ограничавање односно од опенеинг хеклати сите .. али се повећао проблем .... ма ја добити грешка поруке сваки пут, да ИЕ треба затворити.
Користим Фирефокс редовно. још увек постоје одређене уеб странице које отварати само у ИЕ и ја сам се суочава паклу пуно проблема све.
И Виста. једном запријетити.
плз водич мене за добити ван од овај маље.
поздрави,
# Сива
Old 21 тра 2008, 15:13
Мембер Гроуп

Предлажемо вам да покушате вирус помно шта и анти-спыуаре Сцан ...
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Дозвола за Интернет Експлорер проблем. цразыфорИСА Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 5 12 Окт 2009 16:48
Интернет Експлорер проблем? Симон ц Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 9 јануар 2009 06:31
Уиндоус Експлорер је наишао на проблем и мора да се затвори Мицхаел1234 Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 8 децембар 2007 17:27
УМИ је наишао на проблем и потребно да се затвори ....... цомп818 Уопштено Софтуаре Цхат 2 10 новембар 2007 02:09
Проблем са Интернет Експлорер и одређене веб странице вцарина88кс Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 5 25 април 2007 19:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц