![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| се затвори "ово се појављује сваки пут када затворите ТЈ. ухатцанидо Сваки пут сам затворити мој ИЕ, ова је порука уп .." Интернет Експлорер је наишао на проблем и мора да се затвори ". Шта могу учинити? ЈА кликните на" послати извештај "све |
|
| |||
| |||
| Почните користити надређеног интернет прегледач ликр Мозилла Фирефокс или Опера. Те навика осврнути се |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам сличан проблем .. Интернет истраживати све је отворен и ја никад не би могао затворити га. ако ја затворити једну уеб страницу све ма Личне добити затворени. Најгори део је да Интернет Експлорер МОЈИ отвара аутоматски све и настоји постићи сите који каже "аутх.мицробиллыс ... итд" .. ЈА суђен за ограничавање односно од опенеинг хеклати сите .. али се повећао проблем .... ма ја добити грешка поруке сваки пут, да ИЕ треба затворити. Користим Фирефокс редовно. још увек постоје одређене уеб странице које отварати само у ИЕ и ја сам се суочава паклу пуно проблема све. И Виста. једном запријетити. плз водич мене за добити ван од овај маље. поздрави, # Сива |
|
| |||
| |||
| Предлажемо вам да покушате вирус помно шта и анти-спыуаре Сцан ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дозвола за Интернет Експлорер проблем. | цразыфорИСА | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 5 | 12 Окт 2009 16:48 |
| Интернет Експлорер проблем? | Симон ц | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 9 јануар 2009 06:31 |
| Уиндоус Експлорер је наишао на проблем и мора да се затвори | Мицхаел1234 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 8 децембар 2007 17:27 |
| УМИ је наишао на проблем и потребно да се затвори ....... | цомп818 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 10 новембар 2007 02:09 |
| Проблем са Интернет Експлорер и одређене веб странице | вцарина88кс | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 5 | 25 април 2007 19:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |