![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравей .. мога кой да помогне моля. Имам проблеми, тъй като е забележи си промених ISP. Влезли днес и за някои inexplcable причина бюрото ми горна част е замразен. Не можете да използвате някоя от иконите на десктоп. И там е един прозорец в средата казва интернет ръкопис грешка. Дали аз или не щракнете върху Да, когато иска да стартирате скриптове на прозореца няма да изчезне. Няма нищо, изброени след линия Чар др аз се опитах resseting Internet Explorer, но да не се ползват. В действителност, когато аз го направих сега няма да се свържете с Microsoft Server. Но аз все още могат да използват огън.
|
|
|
|||
|
|||
|
Опитвал ли си да направят поддръжка? Измамвам, почистване на диска ....
Spyware / вирусът сканира? |
|
|
|||
|
|||
|
ъ-ъ ... Аз съм новак общо ... всяка помощ ще бъде най-високо ценените ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Изтеглете и изпълнете CCleaner
Инструкции за CCleaner можете да намерите в този пост Инсталирате и работите Auslogics диск Defrag Виж, ако тези помогне такива. |
|
|
|||
|
|||
|
ще го опитам ... наздраве
|
|
|
|||
|
|||
|
CCleaner иска за активиране .. код, но междувременно игри, преводач и клипове се появиха в списъка с програми. огън началната страница е променена .. странно ... Както и да е добре за мен ..
|
|
|
|||
|
|||
|
и ако аз щракване на преводач или видеоклипове на програмата списък позволява достъп до IE7.
|
|
|
|||
|
|||
|
CCleaner е и винаги е била свободна, аз мисля, че трябва да отида до Virus & Spyware форум за сигурност и не на злонамерени Премахване конец и след това да трупите в този форум.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ако вашият дом страници са се променили, може да бъде добре посъветвани да стартирате програмата Anti-Spyware и антивирусна програма преди да си губите времето Defragging диск. Defragging прави програми се изпълняват малко по-бързо, но това не изглежда да е проблема
|