![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hi .. může někdo pomoci prosím. Byl jsem si všiml, problémy, protože jsem změnil ISP. Přihlášeni na dnešek a pro některé inexplcable důvodu mého pracovního stolu nahoře má zmrazené. Nelze použít některou z ikon na stůl nahoře. A tam je okno ve středu řekl internetu chyba skriptu. Zda i tlačítko ne nebo ano, pokud žádají-li spouštět skripty okno nezmizí. Není nic uvedena po řádku Char atd. Snažil jsem se resseting Internet Explorer, ale bezvýsledně. Ve skutečnosti, když jsem to teď se nemůže připojit k serveru Microsoft. Ale já si stále používat firefox. |
|
| |||
| |||
| Have you tried udělat údržbu? Defrag, Vyčištění disku .... Spyware / virus testuje? |
|
| |||
| |||
| ehm ... Jsem celkem nováček ... jakýkoliv pomoci by nejvíce ocenili ... |
|
| |||
| |||
| Stáhněte si a spusťte CCleaner Pokyny pro CCleaner lze nalézt v tento post Instalace a spuštění Auslogics Disk Defrag Podívejte se, zda tato pomoc existuje. |
|
| |||
| |||
| Bude to zkusit ... cheers |
|
| |||
| |||
| CCleaner je žádá o .. aktivační kód, ale mezitím her, překladatel a videa, které se objevily v mém seznamu programů. firefox homepage změnila .. divný ... i pro mě tak jako tak .. |
|
| |||
| |||
| A když kliknete na překladatele nebo videa na seznam programů umožňuje přístup k IE7. |
|
| |||
| |||
| CCleaner je a vždy byl volný, myslím, že musíte jít na virus spyware a bezpečnost fórum a to Malware odstranění vlákna a pak po přihlášení na tomto fóru. |
|
| |||
| |||
| Pokud vaše domovské stránky se změnily, možná vás bude dobře radí, aby spustit program, anti-spyware a anti-virus program, před vámi ztrácet čas defragging disk. Defragging dělá programy běží o něco rychleji, ale to se nezdá být váš problém |