![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi .. μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ. Έχω παρατηρήσει προβλήματα από τότε που άλλαξε isp μου. Συνδεδεμένος σήμερα και για κάποιο λόγο inexplcable κορυφή γραφείο μου έχει παγώσει. Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε από τα εικονίδια στην κορυφή γραφείο. Και υπάρχει ένα παράθυρο στη μέση λέγοντας διαδίκτυο σφάλμα δέσμης ενεργειών. Αν δεν κάνω κλικ ή ναι όταν ζήτησε να εκτελέσετε δέσμες ενεργειών το παράθυρο δεν θα εξαφανιστούν. Δεν υπάρχει τίποτα που παρατίθενται μετά γραμμή Char κλπ. Προσπάθησα να resseting Internet Explorer, αλλά να μην εκμεταλλευτεί. Στην πραγματικότητα, όταν το έκανα τώρα δεν θα συνδεθεί με το Microsoft διακομιστή. Μπορώ όμως να χρησιμοποιήσει ακόμα φωτιά. |
|
| |||
| |||
| Έχετε προσπαθήσει να κάνει συντήρηση; Defrag, καθαρισμός δίσκων .... Spyware / ανιχνεύει τον ιό; |
|
| |||
| |||
| μ ... Είμαι αρχάριος συνολικά ... οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί περισσότερο ... |
|
| |||
| |||
| Κατεβάστε και εκτελέστε CCleaner Οδηγίες CCleaner μπορεί να βρεθεί σε αυτήν την ανάρτηση Εγκατάσταση και λειτουργία Auslogics Disk Defrag Δείτε αν αυτές βοηθούν κανένα. |
|
| |||
| |||
| θα δώσει μια δοκιμή ... cheers |
|
| |||
| |||
| CCleaner ζητά έναν κωδικό ενεργοποίησης .. αλλά στα παιχνίδια τω μεταξύ, μεταφραστής και βίντεο έχουν εμφανιστεί στη λίστα των προγραμμάτων. σελίδα φωτιά έχει αλλάξει .. περίεργο ... καλά για μένα ούτως ή άλλως .. |
|
| |||
| |||
| και αν κάνω κλικ σε μεταφραστής ή βίντεο στον κατάλογο πρόγραμμα επιτρέπει την πρόσβαση σε IE7. |
|
| |||
| |||
| CCleaner είναι και πάντα ήταν δωρεάν, νομίζω ότι πρέπει να πάτε στο Ιοί Spyware & Security φόρουμ και να κάνουμε το Malware Διαγραφή νήμα και στη συνέχεια, μετά των κορμών σε αυτό το φόρουμ. |
|
| |||
| |||
| Αν οι σελίδες σπίτι σας έχουν αλλάξει, ίσως να είναι καλό να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα anti-spyware και anti-virus πρόγραμμα πριν από την ώρα αποβλήτων defragging ένα δίσκο. Defragging κάνει τα προγράμματα λειτουργούν λίγο πιο γρήγορα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι το πρόβλημά σας |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο Internet Explorer Script Error? HELP! | enzyme1978 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 10 | 1 Οκτωβρίου 2009 17:09 |
| Internet Explorer Error - "Τα λάθη σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορούσαν να την κάνουν να εργασία εσφαλμένα" | miklaw | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 5 Απρ 2009 12:12 |
| Yahoo script λάθη | nickny | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 23 Οκτ 2008 15:16 |
| Internet Explorer 7 | carpious | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 21 Ιουν 2008 15:15 |
| Windows Explorer λάθη. | Axegrinder | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 25 Οκτ 2007 15:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |