![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi .. može bilo tko pomoć ugoditi. Ja sam bio primjećujem problema otkad sam promijenio moj ISP. Prijavljeni na danas i za neke inexplcable razlog moga stola vrhu je zamrznuta. Ne mogu koristiti bilo koju od ikona na vrhu stol. I tu je prozor u sredini kazivanje Internet pogreška u skripti. Da li ja klik da našto nijedan ili molba za pokretanje skripte prozor neće nestati. Ne postoji ništa naveden iza linije Char itd. Ja sam pokušao resseting Internet Explorer, ali bez uspjeha. U stvari, kada ja je to sada neće povezivanje to Microsoft poslužitelj. Ali ja i dalje mogu koristiti Firefox. |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušali učiniti za održavanje? Prevariti, čišćenje diska .... Spyware / virus skenira? |
|
| |||
| |||
| erm ... ja sam početnik ukupno ... bilo koji pomoć bi bilo većina poštovati ... |
|
| |||
| |||
| Preuzmite i pokrenite CCleaner Upute za CCleaner može se naći u ovaj post Instalirati i pokrenuti Auslogics Disk prevariti Pogledajte je li ti pomoći bilo. |
|
| |||
| |||
| htijenje popuštanje Internet probati ... nazdravlje |
|
| |||
| |||
| CCleaner je iskanje potaknuće kod .. ali u međuvremenu igre, prevoditelj i video su se pojavile u mom popisu programa. krijesnica naslovnica je promijenjen .. čudno ... dobro za mene ionako .. |
|
| |||
| |||
| a ako ja kliknite na prevoditelj ili videozapise na popis programa omogućuje pristup za IE7. |
|
| |||
| |||
| CCleaner je i uvijek bio slobodan, mislim da trebate ići na Virus Spyware & Security forum i da nit uklanjanje zlonamjernih programa, a zatim post prijavljuje na taj forum. |
|
| |||
| |||
| Ako imate web stranice promijenio, možda će biti dobro obaviješteni pokrenuti anti-spyware programa i protu-virus plan prije nego gubiti vrijeme defragging disk. Defragging čini programi pokrenuti malo brže, ali to ne čini da se vaš problem |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Internet Explorer pogreška u skripti? HELP! | enzyme1978 | Virus, Spyware i sigurnost | 10 | 1. listopada 2009 17:09 |
| Internet Explorer Error - "Greške na ovoj web stranici mogu prouzročiti to rade na pogrešan način" | miklaw | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 5. travanj 2009 12:12 |
| Yahoo pogreške skripta | nickny | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 23. listopad 2008 15:16 |
| Internet Explorer 7 | carpious | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 21. lipnja 2008 15:15 |
| Windows Explorer pogreške. | Axegrinder | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 25. listopad 2007 15:13 |
| Thread Tools | |
| |