manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Internet Explorer pogreške skripta

Reply

Thread Tools
Old 22 siječanj 2008, 14:28
Donatorska Grupa

Default Internet Explorer pogreške skripta

Hi .. može bilo tko pomoć ugoditi. Ja sam bio primjećujem problema otkad sam promijenio moj ISP. Prijavljeni na danas i za neke inexplcable razlog moga stola vrhu je zamrznuta. Ne mogu koristiti bilo koju od ikona na vrhu stol. I tu je prozor u sredini kazivanje Internet pogreška u skripti. Da li ja klik da našto nijedan ili molba za pokretanje skripte prozor neće nestati. Ne postoji ništa naveden iza linije Char itd. Ja sam pokušao resseting Internet Explorer, ali bez uspjeha. U stvari, kada ja je to sada neće povezivanje to Microsoft poslužitelj. Ali ja i dalje mogu koristiti Firefox.
Old 22 siječanj 2008, 15:09
Moderator / ica grupe

Jeste li pokušali učiniti za održavanje? Prevariti, čišćenje diska ....

Spyware / virus skenira?

Old 22 siječanj 2008, 15:23
Donatorska Grupa

erm ... ja sam početnik ukupno ... bilo koji pomoć bi bilo većina poštovati ...
Old 22 siječanj 2008, 15:27
Moderator / ica grupe

Preuzmite i pokrenite CCleaner

Upute za CCleaner može se naći u ovaj post

Instalirati i pokrenuti Auslogics Disk prevariti

Pogledajte je li ti pomoći bilo.

Old 22 siječanj 2008, 15:41
Donatorska Grupa

htijenje popuštanje Internet probati ... nazdravlje
Old 22 siječanj 2008, 16:44
Donatorska Grupa

CCleaner je iskanje potaknuće kod .. ali u međuvremenu igre, prevoditelj i video su se pojavile u mom popisu programa. krijesnica naslovnica je promijenjen .. čudno ... dobro za mene ionako ..
Old 22 siječanj 2008, 16:46
Donatorska Grupa

a ako ja kliknite na prevoditelj ili videozapise na popis programa omogućuje pristup za IE7.
Old 22 sij 2008, 17:47
Moderator / ica grupe

CCleaner je i uvijek bio slobodan, mislim da trebate ići na Virus Spyware & Security forum i da nit uklanjanje zlonamjernih programa, a zatim post prijavljuje na taj forum.

Old 23 siječanj 2008, 05:35
Member Group

Ako imate web stranice promijenio, možda će biti dobro obaviješteni pokrenuti anti-spyware programa i protu-virus plan prije nego gubiti vrijeme defragging disk. Defragging čini programi pokrenuti malo brže, ali to ne čini da se vaš problem
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Internet Explorer pogreška u skripti? HELP! enzyme1978 Virus, Spyware i sigurnost 10 1. listopada 2009 17:09
Internet Explorer Error - "Greške na ovoj web stranici mogu prouzročiti to rade na pogrešan način" miklaw Web Browsers & FTP Klijenti 4 5. travanj 2009 12:12
Yahoo pogreške skripta nickny Email, VoIP & IM Razgovor 6 23. listopad 2008 15:16
Internet Explorer 7 carpious Web Browsers & FTP Klijenti 2 21. lipnja 2008 15:15
Windows Explorer pogreške. Axegrinder Virus, Spyware i sigurnost 5 25. listopad 2007 15:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.