kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Az Internet Explorer parancsfájl hiba

Reply

Téma eszközök
Old Január 22, 2008, 14:28
Donor Group

Default Az Internet Explorer parancsfájl hiba

Hi .. tud valaki segíteni kérem. Már észrevette, problémák, mióta megváltozott a isp. Bejelentkezett ma, és valamilyen oknál fogva az én inexplcable asztalon van fagyasztva. Nem használja fel az ikonok az asztalon. És van egy ablak közepén mondván internet script hiba. Akár rákattintok nem, vagy igen, ha kér a parancsfájlok futtatására, az ablak nem fog eltűnni. Semmi nem szerepel követően sor Karakter stb Megpróbáltam resseting internet explorer, de mindhiába. Valójában, amikor csináltam már nem fog csatlakozni a Microsoft szerver. De én még mindig használja a Firefoxot.
Old Január 22, 2008, 15:09
Moderátor Csoport

Have you tried to do karbantartás? Sikkaszt, disk cleanup ....

Spyware / víruskeresés?

Old Január 22, 2008, 15:23
Donor Group

erm ... én teljes kezdő ... akármi segít akar lenni legméltányoltabb ...
Old Január 22, 2008, 15:27
Moderátor Csoport

Töltse le és futtassa CCleaner

Útmutató a CCleaner megtalálható a ez felad

Telepíteni és futtatni Auslogics Disk Defrag

Nézze meg, ezek segítenek ilyen.

Old Január 22, 2008, 15:41
Donor Group

akarat ad ez egy megpróbál ... cheers
Old Január 22, 2008, 16:44
Donor Group

CCleaner kér egy aktivációs kódot .. de időközben játékok, fordító és videók jelentek meg az én programok listájában. firefox honlap megváltozott .. furcsa ... jól értem egyébként ..
Old Január 22, 2008, 16:46
Donor Group

És ha majd kattintson a fordító vagy videók a programok listája is lehetővé teszi a hozzáférést az IE7.
Old Január 22, 2008, 17:47
Moderátor Csoport

CCleaner van és mindig is az volt szabad, azt hiszem, el kell menni a Virus Spyware & Security fórum és nem a Malware Removal szál, majd tegye a naplókat ezen a fórumon.

Old Január 23, 2008, 05:35
Csoport tagja

Ha a honlapok megváltozott, lehet, hogy tanácsos-hoz fuss egy anti-spyware program és az anti-vírus program, mielőtt a hulladék idő defragging egy lemezt. Defragging teszi a futtatott programokat egy kicsit gyorsabb, de ez nem úgy tűnik, hogy a probléma
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az Internet Explorer Script Error? HELP! enzyme1978 Vírus, kémprogram és biztonság 10 Október 1, 2009 17:09
Internet Explorer hiba - "Ez a weboldal a hibák miatt, hogy működjön hibásan" miklaw Web böngésző és FTP Clients 4 5. április 2009 12:12
Yahoo script hiba nickny E-mail, a VoIP és IM Vitalap 6 23. október 2008 15:16
Internet Explorer 7 carpious Web böngésző és FTP Clients 2 21. június 2008 15:15
Windows Explorer hibákat. Axegrinder Vírus, kémprogram és biztonság 5 25. október 2007 15:13
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.