![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi .. tud valaki segíteni kérem. Már észrevette, problémák, mióta megváltozott a isp. Bejelentkezett ma, és valamilyen oknál fogva az én inexplcable asztalon van fagyasztva. Nem használja fel az ikonok az asztalon. És van egy ablak közepén mondván internet script hiba. Akár rákattintok nem, vagy igen, ha kér a parancsfájlok futtatására, az ablak nem fog eltűnni. Semmi nem szerepel követően sor Karakter stb Megpróbáltam resseting internet explorer, de mindhiába. Valójában, amikor csináltam már nem fog csatlakozni a Microsoft szerver. De én még mindig használja a Firefoxot. |
|
| |||
| |||
| Have you tried to do karbantartás? Sikkaszt, disk cleanup .... Spyware / víruskeresés? |
|
| |||
| |||
| erm ... én teljes kezdő ... akármi segít akar lenni legméltányoltabb ... |
|
| |||
| |||
| Töltse le és futtassa CCleaner Útmutató a CCleaner megtalálható a ez felad Telepíteni és futtatni Auslogics Disk Defrag Nézze meg, ezek segítenek ilyen. |
|
| |||
| |||
| akarat ad ez egy megpróbál ... cheers |
|
| |||
| |||
| CCleaner kér egy aktivációs kódot .. de időközben játékok, fordító és videók jelentek meg az én programok listájában. firefox honlap megváltozott .. furcsa ... jól értem egyébként .. |
|
| |||
| |||
| És ha majd kattintson a fordító vagy videók a programok listája is lehetővé teszi a hozzáférést az IE7. |
|
| |||
| |||
| CCleaner van és mindig is az volt szabad, azt hiszem, el kell menni a Virus Spyware & Security fórum és nem a Malware Removal szál, majd tegye a naplókat ezen a fórumon. |
|
| |||
| |||
| Ha a honlapok megváltozott, lehet, hogy tanácsos-hoz fuss egy anti-spyware program és az anti-vírus program, mielőtt a hulladék idő defragging egy lemezt. Defragging teszi a futtatott programokat egy kicsit gyorsabb, de ez nem úgy tűnik, hogy a probléma |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az Internet Explorer Script Error? HELP! | enzyme1978 | Vírus, kémprogram és biztonság | 10 | Október 1, 2009 17:09 |
| Internet Explorer hiba - "Ez a weboldal a hibák miatt, hogy működjön hibásan" | miklaw | Web böngésző és FTP Clients | 4 | 5. április 2009 12:12 |
| Yahoo script hiba | nickny | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 23. október 2008 15:16 |
| Internet Explorer 7 | carpious | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 21. június 2008 15:15 |
| Windows Explorer hibákat. | Axegrinder | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 25. október 2007 15:13 |
| Téma eszközök | |
| |