פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

שגיאות Script של Internet Explorer

Reply

שרשרת כלים
Old 22 ינואר 2008, 14:28
קבוצת תורמים

Default שגיאות Script של Internet Explorer

היי .. מישהו יכול לעזור בבקשה. הייתי שם לב לבעיות מאז שיניתי ISP שלי. נרשם על היום מסיבה כלשהי inexplcable בראש השולחן שלי יש קפוא. לא ניתן להשתמש בכל הסמלים על גבי השולחן. ויש חלון באמצע אומר שגיאת Script באינטרנט. לחץ אם אני כן או לא כאשר מבקשים להפעיל את חלון הסקריפטים לא ייעלמו. אין שום דבר מופיע אחרי הקו תו וכו 'ניסיתי resseting של Internet Explorer אך ללא הועיל. למעשה כאשר אני עשיתי את זה עכשיו לא מתחבר לשרת של מיקרוסופט. אבל אני עדיין יכול להשתמש Firefox.
Old 22 ינואר 2008, 15:09
מנהל קבוצת

ניסית לעשות תחזוקה? Defrag, ניקוי הדיסק ....

תוכנות ריגול / סריקות וירוסים?

Old 22 ינואר 2008, 15:23
קבוצת תורמים

ERM ... אני טירון מוחלט ... כל עזרה תהיה מוערך ביותר ...
Old 22 ינואר 2008, 15:27
מנהל קבוצת

להוריד ולהפעיל CCleaner

הוראות CCleaner ניתן למצוא על הודעה זו

התקן והפעל Auslogics Disk Defrag

לראות אם כל אלה לעזור.

Old 22 ינואר 2008, 15:41
קבוצת תורמים

לא לנסות את זה ... הידד
Old 22 ינואר 2008, 16:44
קבוצת תורמים

CCleaner .. מבקש קוד הפעלה אבל במשחקים בינתיים, מתרגם Videos הופיעו ברשימה שלי של תוכניות. אתר הבית השתנה .. מוזר ... טוב לי בכלל ..
Old 22 ינואר 2008, 16:46
קבוצת תורמים

ואם אני לחץ על מתרגם או קטעי וידאו על רשימת התוכניות זה מאפשר גישה IE7.
Old 22 ינואר 2008, 17:47
מנהל קבוצת

CCleaner היא מאז ומתמיד חופשי, אני חושב שאתה צריך ללכת תוכנות ריגול וירוסים ואבטחה פורום ולעשות את פתיל להסרת תוכנה זדונית ולאחר מכן לפרסם את יומני בפורום זה.

Old 23 ינואר 2008, 05:35
חבר קבוצת

אם דפי הבית שלך השתנו, אתה יכול להיות מומלץ גם להפעיל תוכנית אנטי ריגול ותוכנות אנטי וירוס לפני שאתה לבזבז זמן defragging דיסק. Defragging עושה תוכניות לרוץ קצת יותר מהר, אבל זה לא נראה שיש בעיה שלך
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Internet Explorer Script Error? HELP! enzyme1978 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 10 1 אוקטובר 2009 17:09
Internet Explorer שגיאה - "שגיאות על דף אינטרנט זה עלול לגרום זה לעבוד בצורה לא נכונה" miklaw דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 4 ה -5 בחודש אפריל 2009 12:12
Yahoo שגיאות Script nickny דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 6 23 אוקטובר 2008 15:16
Internet Explorer 7 carpious דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 21st יוני 2008 15:15
שגיאות ב-Windows Explorer. Axegrinder וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 5 ה -25 בחודש אוקטובר 2007 15:13
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.