mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Internet Explorer scenarijaus klaidomis

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 22, 2008, 14:28
Donorų grupės

Default Internet Explorer scenarijaus klaidomis

Hi .. Can anyone help please. Aš pastebiu problemas, nes aš pakeičiau savo ISP. Prisijungęs šiandien ir kai inexplcable priežasties mano stalo viršaus turi užšaldyti. Negalima naudoti bet ant darbalaukio piktogramos. Ir yra viduryje sakydamas Interneto scenarijaus klaida langą. Ar aš spustelėkite Ne arba Taip, jei prašoma vykdyti scenarijus langą nedings. Nėra nieko išvardyti po linija Char tt Aš bandė resseting Internet Explorer, bet nesėkmingai. Iš tikrųjų, kai aš dabar bus Nepavyko prisijungti prie serverio "Microsoft". Bet aš vis tiek galite naudoti Firefox.
Old Sausis 22, 2008, 15:09
Moderatorius Grupė

Have you tried to do išlaikymo? Defrag, disko valymas ....

Spyware / virus skenuoja?

Old Sausis 22, 2008, 15:23
Donorų grupės

dalykai ... Aš viso naujokas ... Any help būtų labiausiai vertina ...
Old Sausis 22, 2008, 15:27
Moderatorius Grupė

Atsisiųskite ir paleiskite CCleaner

Nurodymai CCleaner galima rasti šį pranešimą

Ir paleisti Auslogics Disk Defrag

Žr jeigu jie padeda bet.

Old Sausis 22, 2008, 15:41
Donorų grupės

duosiu pabandyti ... Cheers
Old Sausis 22, 2008, 16:44
Donorų grupės

CCleaner yra prašo aktyvacijos kodą .. o tuo tarpu žaidimų, vertėjas ir vaizdo įrašai atsirado mano programų sąrašą. Firefox Homepage buvo pakeista .. keistai ... gerai man vistiek ..
Old Sausis 22, 2008, 16:46
Donorų grupės

ir jei aš spustelėkite vertėjas ar vaizdo programų sąrašas ji leidžia prieigą prie IE7.
Old Sausis 22, 2008, 17:47
Moderatorius Grupė

CCleaner yra ir visada buvo laisvi, manau jums reikia kreiptis į virusų ir šnipinėjimo programų saugumo forume ir daryti kenkėjiškų programų šalinimo temoje ir tada rašyti šiame forume rąstų.

Old Sausis 23, 2008, 05:35
Narys

Jei jūsų tinklapis nepasikeitė, jums gali patarti paleisti anti-spyware programą ir antivirusinės programos prieš jums gaišti laiko defragging diską. Defragging leidžia paleisti programas, šiek tiek greičiau, bet kad neatrodo, kad jūsų problema
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaida scenarijaus Internet Explorer? HELP! enzyme1978 Virus, Spyware & Security 10 1 spalis 2009 17:09
"Internet Explorer" klaida - "Klaidos šioje svetainėje gali sukelti jam dirbti neteisingai" miklaw Naršyklėms & FTP Klientai 4 5 balandis 2009 12:12
Yahoo scenarijų klaidas nickny Paštas, VoIP & MP Aptarimas 6 23 spalis 2008 15:16
Internet Explorer 7? carpious Naršyklėms & FTP Klientai 2 Birželis 21, 2008 15:15
"Windows Explorer" klaidomis. Axegrinder Virus, Spyware & Security 5 25 spalis 2007 15:13
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.