![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi .. Can anyone help please. Aš pastebiu problemas, nes aš pakeičiau savo ISP. Prisijungęs šiandien ir kai inexplcable priežasties mano stalo viršaus turi užšaldyti. Negalima naudoti bet ant darbalaukio piktogramos. Ir yra viduryje sakydamas Interneto scenarijaus klaida langą. Ar aš spustelėkite Ne arba Taip, jei prašoma vykdyti scenarijus langą nedings. Nėra nieko išvardyti po linija Char tt Aš bandė resseting Internet Explorer, bet nesėkmingai. Iš tikrųjų, kai aš dabar bus Nepavyko prisijungti prie serverio "Microsoft". Bet aš vis tiek galite naudoti Firefox. |
|
| |||
| |||
| Have you tried to do išlaikymo? Defrag, disko valymas .... Spyware / virus skenuoja? |
|
| |||
| |||
| dalykai ... Aš viso naujokas ... Any help būtų labiausiai vertina ... |
|
| |||
| |||
| Atsisiųskite ir paleiskite CCleaner Nurodymai CCleaner galima rasti šį pranešimą Ir paleisti Auslogics Disk Defrag Žr jeigu jie padeda bet. |
|
| |||
| |||
| duosiu pabandyti ... Cheers |
|
| |||
| |||
| CCleaner yra prašo aktyvacijos kodą .. o tuo tarpu žaidimų, vertėjas ir vaizdo įrašai atsirado mano programų sąrašą. Firefox Homepage buvo pakeista .. keistai ... gerai man vistiek .. |
|
| |||
| |||
| ir jei aš spustelėkite vertėjas ar vaizdo programų sąrašas ji leidžia prieigą prie IE7. |
|
| |||
| |||
| CCleaner yra ir visada buvo laisvi, manau jums reikia kreiptis į virusų ir šnipinėjimo programų saugumo forume ir daryti kenkėjiškų programų šalinimo temoje ir tada rašyti šiame forume rąstų. |
|
| |||
| |||
| Jei jūsų tinklapis nepasikeitė, jums gali patarti paleisti anti-spyware programą ir antivirusinės programos prieš jums gaišti laiko defragging diską. Defragging leidžia paleisti programas, šiek tiek greičiau, bet kad neatrodo, kad jūsų problema |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaida scenarijaus Internet Explorer? HELP! | enzyme1978 | Virus, Spyware & Security | 10 | 1 spalis 2009 17:09 |
| "Internet Explorer" klaida - "Klaidos šioje svetainėje gali sukelti jam dirbti neteisingai" | miklaw | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | 5 balandis 2009 12:12 |
| Yahoo scenarijų klaidas | nickny | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | 23 spalis 2008 15:16 |
| Internet Explorer 7? | carpious | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Birželis 21, 2008 15:15 |
| "Windows Explorer" klaidomis. | Axegrinder | Virus, Spyware & Security | 5 | 25 spalis 2007 15:13 |
| Temos įrankiai | |
| |