![]() |
|
| |||
| |||
| Hi .. Can anyone help please. Esmu pamanījusi problēmas, jo man izmainīja manu ISP. Pieteicies šodien un kāda inexplcable iemesla dēļ mana rakstāmgalda tops ir iesaldēti. Nevar izmantot jebkuru uz galda augšu ikonas. Un tur ir logs vidū sacīdams interneta skripta kļūdas. Vai es noklikšķiniet uz Nē vai Jā, kad lūdz, lai palaistu skriptus loga neizzudīs. Nekas uzskaitīts sarakstā pēc līniju Char utt esmu mēģinājis resseting Internet Explorer, bet bez rezultātiem. Patiesībā, kad es tomēr tagad tā nav savienojumu ar Microsoft serveri. Bet es joprojām var izmantot Firefox. |
|
| |||
| |||
| Vai esat mēģinājuši to apkope? Defrag, disk cleanup .... Spyware / vīruss skenē? |
|
| |||
| |||
| erm ... Es esmu kopā iesācējs ... any help būtu visvairāk appreciated ... |
|
| |||
| |||
| Lejuplādēt un palaist CCleaner Instrukcijas CCleaner var atrast šo ziņu Instalēt un palaist Auslogics Disk Defrag Noskaidrotu, vai šīs Palīdziet. |
|
| |||
| |||
| tā veltīs tam mēģināt ... cheers |
|
| |||
| |||
| CCleaner ir lūdzot aktivizācijas kodu .. bet pa to laiku spēles, tulkotājs un video ir parādījies manā programmu sarakstu. Firefox mājas lapā ir mainījies .. dīvaini ... labi man vienalga .. |
|
| |||
| |||
| un ja es noklikšķiniet uz tulku vai video par programmu sarakstā, tas ļauj piekļūt IE7. |
|
| |||
| |||
| CCleaner ir un vienmēr ir bijusi brīva, es domāju, ka jums jādodas uz Virus Spyware & Security forumā un darīt Malware Pārcelšanās diegu un tad pēc minētajā forumā žurnālos. |
|
| |||
| |||
| Ja Jūsu mājas lapu ir mainījušās, jums var būt arī ieteikts darboties anti-spyware programmu un anti-virus program, pirms tērēt laiku defragging disku. Defragging padara programmu palaišana mazliet straujāk, bet tas, šķiet, ir jūsu problēmas |
![]() |
|
| Bookmarks |