![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi .. can anyone help please. Byłem dostrzegając problemy, ponieważ zmieniłem ISP. Zalogowani na dziś i na niektórych inexplcable powodu mojego blat ma zamrożone. Nie można używać żadnych ikon na blacie biurka. I nie ma okna w środku mówiąc internetowe błąd skryptu. Czy kliknij przycisk Nie lub Tak, gdy z prośbą o uruchomienie skryptów okno nie zniknie. Nie ma nic wymienionych po wiersz Znak itp. Próbowałem resseting Internet Explorer, ale bezskutecznie. W rzeczywistości, kiedy to się teraz nie połączy się z serwerem Microsoft. Ale mogę nadal korzystać z przeglądarki Firefox. |
|
| |||
| |||
| Czy chciał zrobić alimenty? Oszukiwać, oczyszczanie dysku .... Spyware / skanerów antywirusowych? |
|
| |||
| |||
| erm ... Jestem w sumie początkującym ... wszelki współpracownik byłby najbardziej cenionych ... |
|
| |||
| |||
| Pobierz i uruchom CCleaner Instrukcja CCleaner można znaleźć w ten post Zainstaluj i uruchom Auslogics Disk Defrag Sprawdź, czy te jakiejkolwiek pomocy. |
|
| |||
| |||
| będzie spróbować ... cheers |
|
| |||
| |||
| CCleaner jest prośbą o kod aktywacji .. ale w międzyczasie gry, tłumacz i wideo, które pojawiły się na liście programów. Strona domowa Firefox został zmieniony .. dziwne ... dobrze dla mnie i tak .. |
|
| |||
| |||
| a jeśli ja trzaskać tłumacz lub film na liście programu umożliwia dostęp do IE7. |
|
| |||
| |||
| CCleaner jest i zawsze był wolny, myślę, że trzeba iść do Virus Spyware & Security forum i do wątku usuwania złośliwego oprogramowania, a następnie po dzienników w tym forum. |
|
| |||
| |||
| Jeśli strony startowej uległy zmianie, może być dobrze poinformowani, aby uruchomić program anty-spyware i anty-wirus program przed tracić czasu defragging dysku. Defragging sprawia, że programy działają nieco szybciej, ale nie wydaje się być problem |
![]() |
|
| Zakładki |