menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Internet Explorer skript chyby

Reply

Thread Tools
Old 22 január 2008, 14:28
Darcu Skupina

Default Internet Explorer skript chyby

Hi .. môže niekto pomôcť, prosím. Bol som si všimol, problémy, pretože som zmenil ISP. Prihlásený na dnešok a pre niektoré inexplcable dôvodu môjho pracovného stola hore má mrazené. Nemožno použiť niektorú z ikon na stôl hore. A tam je okno v stredu povedal internete chyba skriptu. Či aj tlačidlo nie alebo áno, ak žiadajú chcete spúšťať skripty okno nezmizne. Nie je nič uvedená po riadku Char atď Snažil som sa resseting Internet Explorer, ale bezvýsledne. V skutočnosti, keď som to teraz sa nemôže pripojiť k serveru Microsoft. Ale ja si stále používať firefox.
Old 22 január 2008, 15:09
Moderátor skupiny

Have you tried urobiť údržbu? Defrag, Čistenie disku ....

Spyware / virus testuje?

Old 22 január 2008, 15:23
Darcu Skupina

ehm ... Som celkom nováčik ... akýkoľvek pomoci by najviac ocenili ...
Old 22 január 2008, 15:27
Moderátor skupiny

Stiahnite si a spustite CCleaner

Pokyny pre CCleaner možno nájsť v tento post

Inštalácia a spustenie Auslogics Disk Defrag

Pozrite sa, či táto pomoc existuje.

Old 22 január 2008, 15:41
Darcu Skupina

Bude to skúsiť ... cheers
Old 22 január 2008, 16:44
Darcu Skupina

CCleaner je žiada o .. aktivačný kód, ale medzitým hier, prekladateľ a videá, ktoré sa objavili v mojom zozname programov. firefox homepage zmenila .. divný ... aj pre mňa tak ako tak ..
Old 22 január 2008, 16:46
Darcu Skupina

A keď kliknete na prekladateľov alebo videá na zoznam programov umožňuje prístup k IE7.
Old 22 január 2008, 17:47
Moderátor skupiny

CCleaner je a vždy bol voľný, myslím, že musíte ísť na vírus spyware a bezpečnosť fórum a to Malware odstránenie vlákna a potom po prihlásení na tomto fóre.

Old 23 január 2008, 05:35
Člen Skupina

Ak vaša domovskej stránky sa zmenili, možno vás bude dobre radí, aby spustiť program, anti-spyware a anti-virus program, pred vami strácať čas defragging disk. Defragging robí programy beží o niečo rýchlejšie, ale to sa nezdá byť váš problém
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chyba skriptu programu Internet Explorer? HELP! enzyme1978 Virus, spyware a bezpečnosť 10 1. októbra 2009 17:09
Internet Explorer Error - "Chyby na tejto stránke by mohlo spôsobiť, že sa práce zle" miklaw Webových prehliadačov & FTP Klienti 4 5. apríla 2009 12:12
Yahoo skript chyby nickny Email, VoIP & IM Diskusia 6 23. októbra 2008 15:16
Internet Explorer 7 carpious Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 21. júna 2008 15:15
Prieskumník Windows chyby. Axegrinder Virus, spyware a bezpečnosť 5 25. októbra 2007 15:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.