![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi .. môže niekto pomôcť, prosím. Bol som si všimol, problémy, pretože som zmenil ISP. Prihlásený na dnešok a pre niektoré inexplcable dôvodu môjho pracovného stola hore má mrazené. Nemožno použiť niektorú z ikon na stôl hore. A tam je okno v stredu povedal internete chyba skriptu. Či aj tlačidlo nie alebo áno, ak žiadajú chcete spúšťať skripty okno nezmizne. Nie je nič uvedená po riadku Char atď Snažil som sa resseting Internet Explorer, ale bezvýsledne. V skutočnosti, keď som to teraz sa nemôže pripojiť k serveru Microsoft. Ale ja si stále používať firefox. |
|
| |||
| |||
| Have you tried urobiť údržbu? Defrag, Čistenie disku .... Spyware / virus testuje? |
|
| |||
| |||
| ehm ... Som celkom nováčik ... akýkoľvek pomoci by najviac ocenili ... |
|
| |||
| |||
| Stiahnite si a spustite CCleaner Pokyny pre CCleaner možno nájsť v tento post Inštalácia a spustenie Auslogics Disk Defrag Pozrite sa, či táto pomoc existuje. |
|
| |||
| |||
| Bude to skúsiť ... cheers |
|
| |||
| |||
| CCleaner je žiada o .. aktivačný kód, ale medzitým hier, prekladateľ a videá, ktoré sa objavili v mojom zozname programov. firefox homepage zmenila .. divný ... aj pre mňa tak ako tak .. |
|
| |||
| |||
| A keď kliknete na prekladateľov alebo videá na zoznam programov umožňuje prístup k IE7. |
|
| |||
| |||
| CCleaner je a vždy bol voľný, myslím, že musíte ísť na vírus spyware a bezpečnosť fórum a to Malware odstránenie vlákna a potom po prihlásení na tomto fóre. |
|
| |||
| |||
| Ak vaša domovskej stránky sa zmenili, možno vás bude dobre radí, aby spustiť program, anti-spyware a anti-virus program, pred vami strácať čas defragging disk. Defragging robí programy beží o niečo rýchlejšie, ale to sa nezdá byť váš problém |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chyba skriptu programu Internet Explorer? HELP! | enzyme1978 | Virus, spyware a bezpečnosť | 10 | 1. októbra 2009 17:09 |
| Internet Explorer Error - "Chyby na tejto stránke by mohlo spôsobiť, že sa práce zle" | miklaw | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 5. apríla 2009 12:12 |
| Yahoo skript chyby | nickny | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 23. októbra 2008 15:16 |
| Internet Explorer 7 | carpious | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 21. júna 2008 15:15 |
| Prieskumník Windows chyby. | Axegrinder | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 25. októbra 2007 15:13 |
| Thread Tools | |
| |