![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи .. Цан аныоне хелп молим. Ја сам био уочавање проблема јер сам променио мој ИСП. Пријављени за данас и неке инексплцабле разлога сто је моје врх замрзнуто. Не могу да користе било коју од икона на деск-топ. А ту је прозор у средини говорећи Интернет скрипт грешке. Да ли сам или не кликните на дугме Да када се пита да покренете скриптове прозор неће нестати. Не постоји ништа на листи по реду итд Знак сам покушао рессетинг Интернет Експлорер, али безуспешно. У ствари, када сам то урадио сада неће Повежи се са Мицрософт сервера. Али ја и даље могу користити Фирефокс. |
|
| |||
| |||
| Да ли сте покушали да урадите за одржавање? Дефраг, диск за чишћење .... Спыуаре / скенира вирусом? |
|
| |||
| |||
| ЕРМ ... Ја сам укупно почетник ... Било каква помоћ би најцењенијих ... |
|
| |||
| |||
| Преузмите и покрените ЦЦлеанер Упутство за ЦЦлеанер могу се наћи у овај пост Инсталирати и покренути Ауслогицс Диск преварити Видите ли ове помоћи било. |
|
| |||
| |||
| ће га пробати ... Живели |
|
| |||
| |||
| ЦЦлеанер је пита за активациони код .. али у међувремену игре, преводилац и видео снимци су се појавили на моју листу програма. ватра почетна страница је промењено .. уиерд ... добро за мене свеједно .. |
|
| |||
| |||
| А ако кликнете на преводиоца или видео записе на листи програма омогућава приступ ИЕ7. |
|
| |||
| |||
| Лиценсе: фрееуаре је и увек је бесплатно, мислим да треба да иде у вирус спыуаре и сигурност форума и да уклањање злонамерних конац, а затим порука која пријављује на форуму. |
|
| |||
| |||
| Ако је ваш дом стране су се промениле, можда се и препоручује да покренете анти-шпијунских програма и антивирусног програма пре него што губите време дефраггинг диска. Дефраггинг чини програми покренути мало брже, али то не чини да се ваш проблем |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Скрипта за Интернет Експлорер грешке? ПОМОЋ! | ензыме1978 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 10 | 1. Окт 2009 17:09 |
| Интернет Експлорер Еррор - "Грешке на овој уеб страници могу да проузрокује то раде, мо?" | миклау | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 4 | 5 април 2009 12:12 |
| Ыахоо грешке скрипта | ницкны | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 6 | 23 октобар 2008 15:16 |
| Интернет Експлорер 7 | царпиоус | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 21. јуна 2008 15:15 |
| Уиндоус Експлорер грешке. | Аксегриндер | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 25 октобар 2007 15:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |