![]() |
|
| |||
| |||
| Hi .. kimse lütfen yardımcı olabilir. Sorunlar beri benim isp değiştirildi fark edilmiştir. Bugün ve kaydedilir benim masa üstü dondurdu bazı inexplcable nedenle. Herhangi bir masa üstündeki simgelerin kullanılamıyor. Ve orta İnternet komut dosyası hatası söyleyerek bir penceredir. I tıklatın Hayır veya Evet zaman yok olmayacaktır pencerede komut çalıştırmak isteyen olsun. Hiçbir şey satır Karakter vb Internet Explorer resseting ama boşuna çalıştık sonra listelenir. Aslında şimdi ne zaman i did it in Server, Microsoft bağlanmak değildir. Ama hala ateş kullanabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Sen bakım yapmayı denediniz mi? Dolandırmak, disk temizleme .... Spyware / virüs tarama? |
|
| |||
| |||
| erm ... i toplam acemi am ... herhangi bir yardım en mutluluk duyacağız ... |
|
| |||
| |||
| Indirin ve çalıştırın CCleaner CCleaner için talimatlar bulunabilir Bu yazı Yüklemek ve çalıştırmak Auslogics Disk birleştirme Eğer bu herhangi bir yardıma bakın. |
|
| |||
| |||
| it a try verecektir ... cheers |
|
| |||
| |||
| CCleaner bir etkinleştirme kodu .. ama istiyor arada oyunlar, çevirmen ve video programları listemi yayınlanmıştır. ateş ana .. değiştirildi garip ... su kuyusu için beni zaten .. |
|
| |||
| |||
| ve eğer izin program listesi üzerinde çevirmen ya da videolara i tıklayın IE7 erişim. |
|
| |||
| |||
| CCleaner ve her zaman özgür olmasıdır, seni Virüs Spyware & Güvenlik forumu gidip Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme iplik yapmak ve ardından forumda günlükleri sonrası ihtiyacım var. |
|
| |||
| |||
| Eğer ev sayfaları değişti, iyi önce atık zaman bir disk defragging bir anti-spyware programı ve anti-virüs programı çalıştırmak için tavsiye olabilir. Defragging programları yapar biraz daha hızlı koşmak, ama bu sorunu olarak görünmüyor |
![]() |
|
| Bookmarks |