менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Інтернет-дослідника Помилки сценарію

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 січня 2008, 14:28
Донор групи

Default Інтернет-дослідника Помилки сценарію

Привіт .. Чи можна допомогти будь ласка. Я помітив проблем, оскільки я змінив мого провайдера. Зайшов на сьогодні, і для деяких inexplcable причина мого настільного були заморожені. Не можете використовувати будь-яку з іконок на робочому столі зверху. І є вікно в центрі говорили інтернет-помилку сценарію. Будь я натискаю немає або так, коли просять, щоб запускати скрипти вікно не зникне. Існує нічого немає після рядка Чари і т.д. Я спробував resseting Internet Explorer, але безрезультатно. У самому справі, коли я зробив це зараз не будуть підключатися до сервера Microsoft. Але я все ще може використовувати Firefox.
Old 22 січня 2008, 15:09
Модератор групи

Чи намагалися ви зробити технічне обслуговування? Defrag, очищення диска ....

Spyware / вірус сканує?

Old 22 січня 2008, 15:23
Донор групи

ERM ... Я початківець Всього ... будь-яка допомога буде найбільш оцінив ...
Old 22 січня 2008, 15:27
Модератор групи

Завантажте і запустіть CCleaner

Інструкції по CCleaner можна знайти в цей пост

Встановлення і запуск Auslogics Disk Defrag

Дивіться, якщо це допоможе будь-якому.

Old 22 січня 2008, 15:41
Донор групи

буде спробувати ... Cheers
Old 22 січня 2008, 16:44
Донор групи

CCleaner є просять .. коду активації, але в той же час ігор, перекладачем і відео з'явилося в моєму списку програм. Firefox сторінка була змінена .. дивно ... а мені все одно ..
Old 22 січня 2008, 16:46
Донор групи

і якщо я натискаю на перекладача або відео на список програми вона відкриває доступ до IE7.
Old 22 січня 2008, 17:47
Модератор групи

CCleaner є і завжди був вільний, я думаю, потрібно піти до вірусу Spyware & Security Forum і робити потоку видалення шкідливих програм, а потім розмістити в журналах цього форуму.

Old 23 січня 2008, 05:35
Член групи

Якщо ваші домашні сторінки змінилися, ви могли б порадити, щоб запустити антивірусну програму і антивірусні програми, перш ніж витрачати час на дефрагментації диска. Defragging робить програми працюють трохи швидше, але це зовсім не здається, ваша проблема
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.