![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт .. Чи можна допомогти будь ласка. Я помітив проблем, оскільки я змінив мого провайдера. Зайшов на сьогодні, і для деяких inexplcable причина мого настільного були заморожені. Не можете використовувати будь-яку з іконок на робочому столі зверху. І є вікно в центрі говорили інтернет-помилку сценарію. Будь я натискаю немає або так, коли просять, щоб запускати скрипти вікно не зникне. Існує нічого немає після рядка Чари і т.д. Я спробував resseting Internet Explorer, але безрезультатно. У самому справі, коли я зробив це зараз не будуть підключатися до сервера Microsoft. Але я все ще може використовувати Firefox. |
|
| |||
| |||
| Чи намагалися ви зробити технічне обслуговування? Defrag, очищення диска .... Spyware / вірус сканує? |
|
| |||
| |||
| ERM ... Я початківець Всього ... будь-яка допомога буде найбільш оцінив ... |
|
| |||
| |||
| Завантажте і запустіть CCleaner Інструкції по CCleaner можна знайти в цей пост Встановлення і запуск Auslogics Disk Defrag Дивіться, якщо це допоможе будь-якому. |
|
| |||
| |||
| буде спробувати ... Cheers |
|
| |||
| |||
| CCleaner є просять .. коду активації, але в той же час ігор, перекладачем і відео з'явилося в моєму списку програм. Firefox сторінка була змінена .. дивно ... а мені все одно .. |
|
| |||
| |||
| і якщо я натискаю на перекладача або відео на список програми вона відкриває доступ до IE7. |
|
| |||
| |||
| CCleaner є і завжди був вільний, я думаю, потрібно піти до вірусу Spyware & Security Forum і робити потоку видалення шкідливих програм, а потім розмістити в журналах цього форуму. |
|
| |||
| |||
| Якщо ваші домашні сторінки змінилися, ви могли б порадити, щоб запустити антивірусну програму і антивірусні програми, перш ніж витрачати час на дефрагментації диска. Defragging робить програми працюють трохи швидше, але це зовсім не здається, ваша проблема |