![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mých internetových stránkách zatížení se rychle, ale když jsem jít dolů stránce to chvíli trvá, než jít dolů. Dělá nějaké 1 vědí, proč to je? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte na mysli? když jste se rolování stránky? i když je stránka plně naložený, a pokud ano, mohl jsem být ovladač grafické karty vydávat, nebo něco podobného, že
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Jak zjistím, zda jsem jeho grafickou kartu? a jak to mohu vyřešit? díky |
|
| |||
| |||
| Pokud vyplníte ve svém profilu specifikace, takže vidím, co se trochu počítači máte to bude spustit thx Nainstalovali jste nové ovladače nedávno ani nový software?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nevím specifikace mého počítače, protože byl zvyk stavět do obchodu, pokud mohu dostat specifikace na obrazovce jsem poznala u |
|
| |||
| |||
| Everest stáhnout v download sekci tady a klikněte na počítači pak shrnutí a to vám řeknou, jaký počítač jste
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| i cant download everest to jde na 17% a zastaví Je tu jiný způsob, jak mohu dostat specifikace up? |
|
| |||
| |||
| Jen jsem se snažil a ono pracoval citlivý do mne, pokud první odkaz didnt work zkuste druhý ie Doplněk Bezpečné stažení (US) Doplněk Bezpečná Download (RO) - Stabilní
|
| |||
| |||
| Já jsem teď stáhli "Everest" Jaké informace potřebují asi u počítače? Díky |
|
| |||
| |||
| Našel jsem desky cd dát do mého počítače a instalaci ovladače grafické karty a mých internetových stránkách jsou working fine now. DÍKY za pomoc! |