![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Σελίδες στο internet μου τοποθετήσετε έως και γρήγορα, αλλά όταν πάω κάτω μέρος της σελίδας που χρειάζεται μια στιγμή για να πάει κάτω. Κάποιο 1 ξέρω γιατί αυτό; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εννοείτε! όταν σας να κινείται κάτω από τη σελίδα; ακόμη και αν η σελίδα είναι πλήρως φορτωμένο, στην περίπτωση αυτή θα μπορούσε να είναι ένα θέμα γραφικών κάρτα οδηγού ή κάτι παρόμοιο με αυτό που
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Πώς μπορώ να μάθω αν μου κάρτα γραφικών του; και πώς μπορώ να το λύσουμε; ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Αν βάλετε specs προφίλ σας έτσι μπορώ να δω τι ευγενικός του υπολογιστή που έχετε θα είναι μια αρχή thx Έχετε εγκαταστήσει τυχόν νέους οδηγούς πρόσφατα ή οποιοδήποτε νέο λογισμικό;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ξέρω τις προδιαγραφές του υπολογιστή μου, καθώς ήταν ένα έθιμο οικοδομήσουμε από ένα μαγαζί, εάν μπορώ να πάρω τα specs επάνω στην οθόνη του i θα μπορούσε να πει u |
|
| |||
| |||
| Κατεβάστε Everest από τη λήψη τμήμα εδώ και κάντε κλικ στον υπολογιστή, στη συνέχεια συνοπτικά και θα σας πω τι είδους υπολογιστή που έχετε
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| i cant κατεβάζω Everest πηγαίνει στο 17% και στάσεις υπάρχει οποιοδήποτε άλλο τρόπο μπορώ να πάρω τις προδιαγραφές επάνω; |
|
| |||
| |||
| Απλά προσπάθησα αυτό και αυτό έλυσα εξαιρετικός για μένα, αν το πρώτο έργο Το Didnt link δοκιμάστε το δεύτερο δηλαδή Softpedia Secure Download (ΗΠΑ) Softpedia Secure Download (RO) - Σταθερό
|
| |||
| |||
| Έχω τώρα κατεβάσει "Everest" Τι πληροφορίες u χρειάζονται για τον υπολογιστή μου; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Βρήκα μητρική μου cd το έθεσε στον υπολογιστή μου και να εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης της κάρτας γραφικών και το διαδίκτυο στις σελίδες μου δουλεύουν μια χαρά τώρα. THANKS FOR ALL YOUR HELP! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανακατεύθυνση ιστοσελίδας στον Internet Explorer 7 σε μια τοπική ιστοσελίδα για τον υπολογιστή μου; | LegendaryFire | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 22 Οκτωβρίου 2009 07:18 |
| Internet Explorer κενή σελίδα διατηρεί αντιγράψουν τον εαυτό της και παγώνει υπολογιστή | JMetters | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 5 Οκτ 2008 06:12 |
| Plz βοήθεια Διαδικτύου πρόβλημα. | Mohi212 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 8ο Σεπ 2008 09:24 |
| Πρόβλημα με ιστοσελίδα απεικόνιση | atorres0506 | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 16 Ιουλ 2008 08:33 |
| Παρακαλώ βοηθήστε! internet πρόβλημα | mamacitanaz | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 7η Σεπτεμβρίου 2007 17:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |